Sådan kjole du som en urban hipster

 

1.

Påklædning i hipster mode giver dig mulighed for at se ud som en sød, lidt (men bevidst) disheveled lille ragamuffin. Blanding og matchning af ting, som ikke nødvendigvis skal gå sammen, er nøglen.

2.

En af hæftene i hipster-kjolekode er skinnende skinny jeans i næsten enhver farve: sort , mørke vask eller neonfarver. Par skinny jeans med støvler, vintagehæler, balletflader eller den allestedsnærværende hipster-hæfteklamme: sort Converse.

3.

Par dine tynde jeans med en skjorte, der har noget volumen at kompensere for skintight bukserne. En empire-midje tunika fungerer godt eller en overdimensioneret, bælte mænds skjorte.

En anden stor hipster look er leggings. Pair nogen form for skøre mønstrede leggings med en tunika eller en denim mini nederdel. Leggings også par meget godt med benopvarmere. Sæt dette outfit sammen, og du vil have et sødt 80-tals inspireret ensemble.

5.

Glem ikke tilbehør! Hipsters er stærkt afhængige af retro 80'erne ) tilbehør til at udtrykke deres personlige stil. Også ting fra barndommen (buer, Hello Kitty osv.) Er alle meget populære.

6.

Husk, når du er en hipster - er du for cool at følge tendenser, sætter du trends. Så når du er komfortabel med det grundlæggende i dressing på en mere eventyrlig måde, er du velkommen til at filme ud. Bare tænk, uanset hvordan du kommer op med, kan blive den næste store trend.

Jeg tror, ​​at hver by har et sæt unge, bymæssige hipsters. De i deres tyverne gennem de tidlige trediverne, der endnu ikke er blevet lastet ned med ansvar. De har en bestemt distinkt stil, der formidler, at de 're' noget går 'outlook on life' og ofte inspirerer til nye modetrends.