Sådan fjerner du øreringe

 

Øreringe bæres i flere dage

1.

Vask dine hænder og klapp dem tørre. Fugt en bomuldskugle med gnidningsalkohol. Swab ryggen og forsiden af ​​øreringe, såvel som din øre lobe. Koncentrere dig om at mætte øreringe tilbage. Dette bør løsne det og sanere området.

2.

Fugt en bomuldskugle i vand så varmt som du kan stå. Vask forsigtigt foran og bag på ørerne med fokus på at mætte øreringe, især øreringe tilbage.

3.

Placer en ren hånd fast, men forsigtigt på forsiden af ​​øreringe. Placér den anden hånd på øreringe igen. Træk hver hånd væk fra den anden langsomt. Ørringen tilbage skal glide af. Gentag med mere varmt vand eller alkohol, hvis øreringe ryggen er løsnet, men ikke klar til at glide helt væk.

Øreringe bruges til første gangs piercing

1.

Vask hænderne med sæbe og vand og klap dem tørt. Fugt en bomuldskugle med gnidningsalkohol. Vask forsiden og bagsiden af ​​øreringe som en sikkerhedsforanstaltning.

2.

Placer din pegefinger og tommelfinger rundt om øreringens forside. Rør ikke ved ørringen tilbage. Sørg for, at du har et fast greb.

3.

Tryk med tommelfingeren og pegefingeren rundt om øreringens forside. Klem metalet så hårdt som muligt. Dette vil være lidt ubehageligt, men du skal høre et klik, og øreringe tilbage kommer pop off.

Øreringe ryggen er de små stykker metal, der ledsager øreringe med indstillinger. En postindstilling er et lige stykke metal en fjerdedel af en tomme lang, som du skubber direkte ind i piercing i øret. Øreringe ryggen er, hvad du glider på stolpen bag på øret for at holde hele øreringe på plads. Nogle gange er øreringe tilbage svært at fjerne. For eksempel, hvis du har brugt øreringe dagligt uden at fjerne dem i flere dage, eller hvis de er øreringe fra dit første ørepiercing (kaldet 'piercers'), kan ryggen være svært at fjerne. Men der er ting, du kan gøre for at sikre, at du fjerner ryggen uden at skade dig selv.