Sådan Tan sikkert brug af solcreme

 

1.

Tag forholdsregler for at hjælpe dig med at tan sikkert. Påfør en solcreme med en SPF på 20, der hydrerer din hud, mens du beskytter den. La Roche-Posay, med Anthelios SX, gør bølger for sin fugtighedsgivende kvalitet og beskyttelse mod skadelige UVA-stråler.

Påfør solcreme grundigt og jævnt for at få en ensartet solbrændthed. Start ved fødderne og arbejd dig opad i dit ansigt, og sørg for at dække alle de vanskelige områder som din øvre ryg, skuldre og benets bagside. Hvis du ikke anvender solcreme grundigt, vil du ikke få en jævn solbrænding.

3.

Brug mere solcreme, jo tættere du tilfældigvis er til ækvator. Det er en god idé at træffe yderligere foranstaltninger, mens du er på ferie i højhøjdeområder, da UV-stråling stiger i områder over havets overflade. Du vil måske opdatere din hud, mens du soler på sådanne steder ved at bruge Eucalyptus Skin Mist fremstillet af Raw Botanicals, som kan genoprette hudens lipider.

4.

Beskyt dig selv mod Solen er mere aggressiv, mens du tager visse lægemidler.Den antibiotiske doxycyclin kan gøre dig mere modtagelig over for solskoldning. Andre ordinerede og over-the-counter medicin kan forårsage foto-allergiske reaktioner, herunder det almindelige antihistamin benadryl.

5 .

Tag ekstra beskyttelsesforanstaltninger, mens du soler mellem kl. 10 og kl. 3, når UV-stråler er topende. Start med at bruge din solcreme ca. 30 minutter inden du går ind i solen. solcreme tilstrækkelig tid til at absorbere i din hud.

6. Prøv at bruge et tonet solcreme produkt til at forbedre din gyldenbrunt sikkert. En tonet solcreme kan give en jævn, solbrændt glød til din hud, fugtgivende og samtidig beskytte. Juice Beauty 's tonede lotion er et godt valg, da det kombinerer m ineral-baserede fugtighedscreme, fuldspektret SPF, organiske juice og antioxidanter.

Tips og advarsler

  • Undgå tunge cremer eller zinkoxidolier, der er mærket sunblock, da de typisk ikke har en SPF rating og er designet til at blokere alle UV-stråler, hvilket giver dig lidt i vejen for det bronsede udseende, du ønsker.
  • Nøglen til garvning på en sikker måde bygger på det i tide ved at bruge en god solcreme. Selvom solen tilbedere kan tænke solskærme kan hæmme deres tynder, beskytter det faktisk dem fra at blive brændt og kan hjælpe med at udvikle deres tans over tid.