Sådan Sy en Elegant Forklæde

 

1.

De stykker, du skal klippe, er som følger:
1 18 ' x 18 ' (Dette er forsiden bunden)
1 18 ' bred x 12 ' høj x 8 ' på tværs af toppen (med andre ord, det vil se ud som en trekant med toppen afskåret. Dette er bib)
1 20 ' længde af båndmateriale
1 3 ' længde af båndmateriale
1 48 ' længde af stroppemateriale
(disse er rammen og nakkebåndene).

2.

Sy bib til forklæde, højre side sammen, 1/2 tomme fra kanten. Tryk på.
Sy bindingen rundt om hele forkanten.

3.

Fold 48 ' båndmateriale i halve og markere midten. Fold forklædningen i halvdelen og markér midten. Pin de to sammen på indersiden af ​​forklædningscentret og pin ud på hver ende.
Sy øverst og nederst på rammen omkring 1/8 tommer fra kanten af ​​rammen.
Sæt de to ender af rammen.
Fold 1 tommer af 20 tommer stykket og sy til venstre forkant af bib med en boksøm. Dette er en kasse med en X i midten af ​​kassen. Dette vil holde båndet sikkert til bib.

Fold 1 tommer af den 3 tommer rem og sy til højre forkant af bib med en boksøm.
Skub D-ringen i den anden ende, fold denne ende under boksømmen og sy gennem alle tre lag.

4.

Hvis du bare vil have et forklæde , lad bibdelen gå af.
Hvis du vil have en lomme, skal du skære omkring en 4 tommer firkant eller virkelig så stor som du vil gøre det. Hem hele vejen rundt. Pin på stedet på forsiden, som du vil have lommen og sy omkring 1/8 inches fra kanten på tre sider af lommen.
Tilføj blonde til bib eller lommen eller omkring forklædedelen, hvis du vil . Som jeg sagde, afhænger alt af hvad du bruger forklædningen til. Hvis du skal bruge det til at lave mad, vil du nok bare have det, måske med en lomme. Men hvis du har en middagsselskab eller nogen form for fest, kan du gøre det i et andet materiale og pynte med blonde eller trim.

Forklæder kan være så elegante eller utilitaristiske som du ønsker, afhængigt af det materiale, der bruges. Valg kan variere helt fra denim til silke eller blonder. Men når du følger dette mønster, vil du måske gerne gøre flere, til forskellige lejligheder eller som gaver.
PDF:c28