Sådan laver du en korset

 

1.

Når du har oprettet dit mønster for at passe til dine unikke målinger, skal du vælge de stoffer, du vil bruge. Du kan få brug for ekstra stof til at matche mønstre eller striber. Placer dit mønster på dit stof og stift.

2.

Spor rundt dit mønster med dressmakers kridt eller et stofkridt. Skær omkring en tomme uden for dit stof til sømønster.

3.

Vend dit mønster over på dit stof og gentag trin 1 og 2 for at gøre et modsat stykke. Gentag igen for at gøre dine liner stykker.

4.

Næste kamp en liner og et ydre stykke og pin de højre sider sammen. Sy langs linjen, du spores i trin 2, men lad et hul stå på siden, der bliver bagsædet, så du kan vende det til højre.

5.

Nu , flip dit panel indvendigt ud, smør om nødvendigt og fold kanten af ​​hulhullet i. Sæt de foldede kanter på plads og sy lukket, mens du syr hele panelet. Gentag med de resterende stykker for at oprette det andet panel.

6.

Brug en linjal eller målebånd til at mærke hver tomme langs frontcentret mellem 1/2 tomme til 1 tommer i, afhængigt af hvad du synes ser bedre ud eller vil fungere bedre for dig.

7.

Tag dine par øjenstænger og lav et hul over hvert mærke. Placer et øje på tangen fra forsiden til indersiden og klem din tænger for at sætte øjenet på plads.

Hvis du har et øjenværktøj, skal du klippe et lille hul over hvert mærke med en saks og indsætte et øje fra forsiden til den forkerte side. Placer dit stof med den afrundede yderkant af øjenet på det mindre stykke af værktøjet. Anbring forsigtigt det længere værktøjsstykke over øjenkanten og smør hammeren forsigtigt.

8.

Gentag disse trin for at fuldføre panelet. Gentag derefter trin 6 og 7 for det andet panel.

9.

Pin dine to paneler sammen med højre side. Sy sammen i midten bagkant.

10.

Tag dit bånd og blonder gennem øjnene. Indsæt og nyt dig ny brugerdefineret corset!

Tips og advarsler

  • Du kan eventuelt tilføje en dekorativ sting til dit eget stykke! < / li>
  • Vær en refashionista og gem en gammel skjorte, gardin, ark, stofskrot, uanset hvad du har ligget rundt.
  • Skær IKKE hullerne for øjnene for store. Hvis dette sker, skal du sy omkring dem for at gøre dem mindre igen og forstærke dem.
  • Lær hvordan du laver et brugerdefineret corset ved hjælp af et mønster, der er skabt for dig, af dig! For at få mønsteret, tjek mine artikler og se hvordan man laver et korsetmønster.