Hvordan man designer en ring online

 

1.

Vælg en online guldsmed eller producent. Mange smykker websteder giver dig mulighed for at bygge smykker online (se Ressourcer nedenfor). Kontroller anmeldelser på steder som E-pinions eller Bizrate, når du vælger en juveler for at sikre dig at du har et velrenommeret firma.

2.

Vælg en indstilling. Online-websteder tilbyder en række ringindstillinger eller 'mounts', som de kaldes i handel. En indstilling skal vælges baseret på den planlagte rings bærers livsstil og baseret på den valgte type sten. En aktiv person, som spiller sport eller arbejder med maskiner, eller en klodset eller skødesløs person bør vælge en indstilling med lav profil. En lav profil indstilling vil være mindre tilbøjelige til at fange på ting. Fragile ædelstene skal også beskyttes mod påvirkning ved at blive placeret i lavprofilindstillinger og omgivende af stabile stænger.

3.

Vælg dit metal. De fleste web jewelers tilbyder en indstilling i en række metal valg. De mest holdbare ringindstillinger er platin og 10 karat guld. Platin og 10 karat guld er fremragende valg til mænds ringe. Guldindstillinger på 14 karat og 18 karat bruges også ofte til ringe og bør give mange års slid.

4.

Vælg din sten. Hvis du bygger en forlovelsesring, er den mest almindelige sten diamanten. Til ringer til andre lejligheder kan enhver sten bruges. Ved køb af ædelstene skal du altid undersøge stenens holdbarhed. Juvelerer bruger det, der kaldes Mohs Scale, til at klassificere en perlehårdhed (se Ressourcer nedenfor). Mohs Scale sætter en diamant som 10 ud af 10 på sin skala, med alle andre ædelstener blødere. Juvelerer og smykker markedsførere beskriver sjældent noget om holdbarheden af ​​ædelstene. Selv om det er bredt markedsført, er perler som tanzanit og apatit for bløde til at blive slidt dagligt.

5.

Har din ring bygget. Nogle sofistikerede steder (se Adiamors link nedenfor) har et fuldt strømlinet system til at oprette din ring. Du sætter din sten og din indstilling i din vogn, og de vil bygge den for dig. Andre steder (se Jamming Gems link nedenfor) vil også opbygge din ring, men du skal købe indstillingen og stenen og betale et særskilt gebyr for at sætte stenen. Derudover vil mange online smykkere og perlehandlere samle en ring til dig på anmodning.

Tips og advarsler

  • Vær modig, når du designer med billige materialer.
  • Undgå at købe smykker, perler eller indstillinger fra auktionswebsteder, medmindre du har ekspertise på området .
  • Der findes flere ressourcer, der gør det muligt for en person at oprette smykker online du kan arbejde med enkle, billige materialer eller designe en high-end showstopper. Uanset hvad du kan, kan du oprette et one-of-a-kind stykke til dig selv eller som en speciel gave.