Simple frisurer til krøllet hår

 

Krøllet hår sundhed

Det bedste hårklipp i verden vil ikke gøre noget for dit krøllede hår, hvis du ikke holder det sundt. Krøllet hår har normalt meget fugt. Sørg for kun at vaske dit hår, når du virkelig brug for for at undgå udtørring af dine låse. Brug fugtgivende shampooer, og glem ikke at bruge balsam efter hver shampoo. Du bør også bruge forladte balsam, der hjælper med at definere dine krøller og minimere frizz.

Højre klippe

Krøllet hår har tendens til at blive busket, når det skæres uden lag. Blunt nedskæringer vil få dine dage til at blive fyldt med at forsøge at finde ud af, hvordan man tæmmer dit hår. I stedet for skarpe nedskæringer skal du spørge din stylist om at bruge lag og en barbermaskine til at tynde dit hår lidt, så det rammer dit ansigt pænt. Krøllet hår gør det godt med udskæringer af alle længder, så længe hovedparten af ​​håret er tyndt omkring ansigtet, så det ikke forringer dine ansigtsegenskaber. Find en stylist, der specialiserer sig i krøllet hår, og sørg for at lade hende vide, at du har til hensigt at bære dit hår krøllet og ikke rette det, da dette vil påvirke det klippe, hun giver dig.

Styling with a Dryer

Hvis du bruger en hårtørrer til at style dit hår hver dag, skal du sørge for at investere i en, der følger med en diffusor. Tørre dit hår uden diffusoren er en opskrift på kruset, tørt hår i stedet for smukt defineret krøllet hår. Påfør indladningsbalsam til dit hår og brug diffusoren, mens du let skrumber fugtigt hår, indtil det er tørt. Afslut med sprit med alkoholfri hårspray.

Lufttørring

Lufttørring krøllet hår er generelt nemt at gøre. Hvis du har travlt om morgenen, skal du bare kæbe nogle stylingprodukter gennem vådt hår og placere dine krøller, hvordan du vil have dem. Gå om din dag som normalt og tag et hårvalg med dig. Når dit hår er tørt, brug plukken til at løst kamme gennem dit krøllede hår. Ved at bruge en børste får du frizzy hår, så gør det ikke. Afslut ved at anvende en smule finisholie til glans og frizz kontrol.

På dårlige hårdage

Hvis du har en dårlig hårdag finde måder at lægge dit hår på. Hvis du har langt krøllet hår, kan du bare trække dine krøllede låse i en løs hestehale eller bolle, så du får et sultrigt romantisk udseende. Hvis dit hår er kortere, skal du bruge noget vand og styling til dit hår og sikre med smukke hår klip for at trække det væk fra dit ansigt. Braids og cornrows kan også være en mulighed for hårde hår dage. Som en ekstra fordel, når du tager dit hår ud af fletningerne, vil dine krøller være ekstra skinnende og defineret. Krøllet hår kan være smukt og sjovt at bære, når du forstår, hvordan du arbejder med din hårtype. Læring som skærer for at få, og hvordan man skal style dit hår, vil bidrage til at sikre, at dine krøllede låse er misundede af dine venner og familiemedlemmer. En lille planlægning kan hjælpe dig med at sige farvel til dårlige hårdage og indvarsle en ny æra med krøllet hårglamour.
PDF:c42