Sådan appliceres Makeup i et Rush

 

1.

Rens dit ansigt grundigt med dit valg af rengøringsmiddel. Sørg for, at det ikke efterlader en rest. EWW ...

2.

Anvend en MOISTURIZER. Især hvis du bruger REGULAR SOAP til at vaske dit ansigt. Sæbe kan tørre ud dit ansigt, der forårsager rødme og irritation, hvis det ikke er fugtigt rigtigt.

3.

Nu er du klar til at slå på din FOND. Glat og jævnt. Sørg for at have den rigtige basisfarve. Hvis du har BLOND, BRUNETTE eller BLACK hår, har du mere end sandsynligt brug for en GUL base tone Foundation. REDHEADS og STRAWBERRY BLONDS behøver at holde det til en ORANGE eller PINK bundfarve. Basisfarven holder dig fra at se Fake eller som plastik. Du kan bruge en børste til at sætte den på ((det gør det muligt at fjerne svamp / kilemærker)) eller du kan bruge en kil. Begge arbejder godt, bare brug det, du er mere komfortabel med.

4.

Dot din CHIN, CHEEKS, NOSE og FOREHEAD med foundation.

5.

Tag fingrene eller en makeup kile ((eller børste)) og SPREAD fundamentet over dit ansigt. Blend godt, så det er ikke mærkbart, at du har det på. FAKE er ikke CUTE !! Vær opmærksom på din kæbe og hårlinie. Linjer og CRUDDY fundament i hår er også ikke søde !!

6.

Påfør CONCEALER til at dække bumser, røde pletter eller store frynser. Glem ikke under dine øjne, hvis du har DARK CIRKLER ... Concealer går der også.

7.

Sørg for at du har et NAKED øje til at begynde med ... NEJ Øjenskygge. .. Nej ingenting!! FRESH PALETTE VENLIGST !!!

8.

Sæt øjenliner på øvre led !! SPOT LINER på vipper for at forhindre den hvide disposition fra øjenkugle til øvre låg !! Line øje fra indersiden til ud i en stor swooppp --- ELLER --- line øjet fra midten af ​​øjenlåg til ud og afslut linjen fra tårekanalen til dit midterste udgangspunkt ... STEADY HÅND VENLIGST! !

9.

Sæt Eyeliner på LOWER LID !! SPOT LINER på vipper for at forhindre den hvide disposition fra øjenkugle til BOTTOM låget !! Line øje fra indersiden til ud i en stor swooppp --- ELLER --- line øjet fra midten af ​​øjenlåg til ud og afslut linjen fra tårekanalen til dit midterste udgangspunkt ... STEADY HÅND VENLIGST! !

10.

Nu fortsæt med dit dårlige selv og læg den øjenskygge på ... Brug NEUTRAL farver til et BARE look ... eller gå til DARING med de BOLD farver !

11.

Tilføj BLUSH, hvis du kan lide ... Holde det kun på CHEEKBONE ... Pucker LIPS når du anvender ... Gør det OH så meget lettere !!

12.

Tænd MASCARA. 1x ... 2xx ... 3xxx ... 4 frakker !!! Et MUST 4 Frakker. MERE LOTS LOTS ... Kan ikke have EJ!

13.

Tilføj sexet LIPCOLOR ... Jeg anbefaler at bruge din finger til at gøre det ... giver altid gode resultater ... De fleste mennesker vil råde, men prøv det, du kan godt lide det! Hvis du ikke bruger en BRUSH !! Kan ikke gå galt.

Tips og advarsler

  • Rengør dit ansigt grundigt
  • Hvis du har DARK CIRKLER ... Concealer går der
  • Tilføj sexet LIPCOLOR ... Jeg anbefaler at bruge din finger til at gøre det ...
  • STEADY HAND PLEASE!
  • Har travlt og har brug for nogle ser ud til at gå med dit outfit ??