Moderne frisurer til kort hår

 

Short Spiky Bob

Den korte spiky bob er et godt udseende til næsten enhver lejlighed. Den er let at tørre og stil og er velegnet til de fleste ansigtsformer. Spørg din stylist til at stable din bob ekstra højt i ryggen og klippe dine sider og knæ i en vinkel for et lagdelt, moderne udseende.

Styl dit skære ved hjælp af hårgel og en hårtørrer. Vask dit hår og gnid derefter en dime-stor mængde gel mellem dine palmer. Træk fingeren gennem dit hår og belæg hele dit hoved med gelen. Håndklæde tørre dit hår og Lad det tørre i nogle minutter. Tør dit hår med hårtørrer og vend hovedet på hovedet for at få siderne og fronten. Brug en stor rund børste til at styre enderne. Gnid en lille mængde pomade i dine håndflader og kør fingrene gennem dit tørrede hår. Fremhæv dine lagte ender med pomaden for at fremhæve den skarpe, razor cut. Smør let håret med hårspray.

Short Back Long Bangs

Kort hår i ryggen med lange panser ser godt ud på kvinder med stærke træk og kæbe linje. Fremhæv dine lange smæk med lyse klumper y højdepunkter for en mere moderne opdateret effekt.

Bagsiden af ​​dit hår bør kun være en fjerdedel af en tomme lang. Hold siderne lidt længere og hold toppen af ​​dit hår fra kronen fremad, lang og lagdelt. Lad dine pande vokse så længe som hæklængden. Hvis du kan lide kortere pandehår, skal du ikke klippe dem kortere end næse længden og lag dem.

Stil dette 'brug pomade og en hårpensel. Gnid en dimeformet mængde pomade mellem dine palmer og anvend den til tørre smør. Kør fingrene gennem dine knæk flere gange og tegne dem fremad. Du smutter over til den ene side, når pomaden er helt påført og let sprøjtes med hårspray.

Super Short Pixie Look

Denne korte sofistikerede stil er let at stil og vedligeholde. En god stylist, der kan give dig en professionel skåret er nøglen til at gøre denne stil fungerer godt.

Dit hår skal være skåret ca. to inches til en og en halv om dit hoved. Dit knip skal holdes kort og spidsagtig, og din stylist skal lagre dette skære rundt om dit hoved.

Stil din snappy cut med stiv hår gel. Vask og håndklæde tørre dit hår. Dit hår tørrer hurtigt på grund af den korte længde. Gnid en dimeformet mængde hård hårgel mellem dine håndflader og arbejde begge hænder gennem hele dit hoved. Arbejd hurtigt, kniv dine lag mellem yo ur fingre og træk dem udad og opad for at løfte klippet og tilføje kroppen.

Flip dit hoved over og kør fingrene gennem ryggen og under din hårlinje og brug en blød børste til at temme og rette hårstykker ud til siden for at give klippet et blæst blik. Kort hår er mere populært end nogensinde takket være et væld af berømtheder og modeller, sportende smart short dos. Få den Hollywood eller rullebanen udseende med en kort moderne frisyre, der vil dreje hovedet på gaden. Skønheden i en kort frisyre er, at de fleste stilarter ikke kræver en enorm mængde vedligeholdelse. Brug hårgelé, pomade, hårbørste, hårtørrer og hårspray for at få det rigtige udseende.