Hvor lang tid laver falske øjenvipper sidste?

 

Lashes i strimmel

Lashes er de mest almindelige og enkleste lashes at sætte på. De kommer i en færdiglavet strimmel, som kun er beregnet til at vare i en dag; De skal fjernes før de går i seng.

Separate Flares

Disse vipper er mindre og kortere end strimler og meget mere naturligt udseende. De kommer i mindre afsnit og kan vare op til 15 dage.

Individuelle tråde

Individuelle tråde er de mest naturlige udseende falske øjenvipper; individuelle øjenvipper tilsættes til hver naturlig øjenvipper for at forlænge. Disse er de hårdeste at anvende, men de kan vare i op til en måned.

Øjenvipper Perming

I stedet for at bruge falske vipper vælger nogle kvinder at få en procedure, der kaldes øjenvipper. Dette er når lim og krølle redskaber påføres lashen for en mere defineret krølle; Effekten af ​​denne procedure varer i op til fire måneder.

Advarsel

Forbrug af falske øjenvipper fører til en tilstand, der kaldes 'traction alopecia.' Naturlige øjenvipper begynder at falde ud fra gentagne gange at anvende og fjerne falske øjenvipper. Hver dag gør kvinder nye ting for at hjælpe deres bedste ansigt fremad. Falske øjenvipper gør et comeback på de røde tæpper, og kvinder vil efterligne det, de ser i mode og kendte magasiner. Falske øjenvipper kan anvendes hjemme eller på en salon / spa. Afhængig af den metode, der bruges til at indarbejde vippene, kan effekten vare fra en dag til fire måneder.