Hvordan man holder ansigtshud ungdommelig med sukker

 

1.

Sæt tilstrækkeligt sukker til flere behandlinger i en lille glasburk med et tætsluttende låg. Det er mere bekvemt at få dit sukker praktisk i vasken end at løbe til køkkenet, når du husker. Du er mere tilbøjelig til at bruge det hver dag og sammenhængstællinger.

2.

Vask dit ansigt med dit normale rensemiddel og lunkent vand. Lad være våd.

3.

Sked en tsk. eller mere af sukker i håndfladen. Drizzle et par dråber vand over det - nok til at dæmpe, men ikke opløse det.

4.

Brug fingrene på din anden hånd til at anvende den våde sukkerblanding over hele din ansigt og nakke.

5.

Massage forsigtigt ind i huden. Forsigtigt. Der er ikke brug for kræfter, da sukker eksfolierer hovedsageligt ved kemiske midler. En lille mekanisk virkning øger blot dens effektivitet.

Bør tænderne, lotion dine ben eller pluk dit tøj, mens du forlader sukkerblandingen i ca. fem minutter.

7.

Skyl af med lunkent vand. Du kan fjerne det meste af det ved at sprøjte med hænderne, men du kan få brug for en blød vaskeklud for at fjerne de sidste stykker sukker fra halsen og hårlinjen. Du kan anvende produkter, du normalt bruger med det samme.

Tips og advarsler

  • Bemærk, at dette er en af ​​de sjældne skønhedsbehandlinger, der virker på både ansigtshud og nakkehud.
  • Sørg for at få alt sukker af dit ansigt og nakke. Du vil ikke gå igennem dagen klæbrig.
  • Sprøjt kan få sukkervand på tælleren omkring din vask. Du vil også slette det også.
  • En god ting at gøre for dit ansigt hver dag er vaske det med sukker. Denne kombination kemiske og fysiske exfoliant sender dirt snavs ned i afløb, kan øge celleomsætningen, så du altid kan sætte dit nyeste ansigt fremad og hjælper andre produkter til at trænge ind og arbejde bedre. Bedst af alt, har du sikkert nogle i dit køkkenskab lige nu. Læs videre for at lære at holde ansigtshud ungdommelig med sukker.