Hvordan ser slankere ud

 

1.

Du behøver bare at bære sort, men det er den bedste farve, der får dig til at se slankere ud. Hvis du ikke kan tænke på for meget sort, så prøv nogle andre mørkere farver. Husk bare på, at dit mål er at sigte mod et monokromatisk udseende, så hold dig til en farve og bare variere dine genstande med den farvefarve.

2.

Få dig til at se højere ud. Se kig på artiklen link nederst på denne side for at få tips om at se længere. For damer kan dette være en hurtig ændring ved at bære hæle, men mænd har også muligheder.

3.

Sørg for, at tøjene du har på, passer rigtigt. De skal ikke være stramme eller lette, hvis du har stramme tøj, vil du blot fremhæve bølger, og løse tøj giver bare besked om, at du har løse tøj til at skjule områder. Stofvalg er også et vigtigt punkt, undgå at bære tunge materialer, prøv at finde tyndere stoffer i stedet.

4.

Brug ikke varer, der fremhæver et område, som du ikke vil have nogen at se på, for eksempel hvis du er bevidst om en dobbelt hake, skal du ikke have en stram kjole type halskæde, da nogen vil fokusere på dette område. Fokuser på områder, som du vil have, at nogen skal bemærke.

Du kan få dig til at se slankere ud af nogle subtile justeringer af dit tøj. Tag et kig på nedenstående trin for at få dig til at se slank ud uden at nedbryde vægttabet.