Hvordan pleje børnets hår

 

1.

Børst barnets hår før shampooing. Dette vil ikke kun gøre det nemmere at børste efter shampooet, men det hjælper også med at forhindre brud på grund af børstning af vådt hår.

2.

Shampoo med en mild vandbaseret, sulfatfri shampoo, der er mindre tilbøjelige til at stikke øjnene. Ifølge parenting.com bør småbørn få deres hår vasket mindst tre gange uge, og børn, der er førskolealder og op, skal have deres hår vasket hver anden dag.

3.

Brug en sprængspray. En sprængspray er lettere end balsam og tillader håret skal nemt kædes uden at blive afvejet.

4. Brug en brændekamme til at fjerne håret, når sprayen er påført. forhindre brud.

Blødtør hår i en kølig indstilling. Hvis varmen fra tørretumbleren er for varm, kan den beskadige håret og tørre hovedbunden ud. På grund af hudens følsomhed kan det også brænde.

Tips og advarsler

  • Shampoo hår lige før barnet er klar til at komme ud af badet. Dette eliminerer hudirritation, der kan være forårsaget af at sidde i sudsy-vandet. Kombinere fra enderne af håret og arbejde dig op til toppen er mindre smertefuldt og hjælper med at forhindre brud.
  • Mens babyshampoo er mindre sandsynligt at stikke øjnene, kan irritation stadig forekomme. Undgå at få shampoo direkte i barnets øjne.
  • Omhu for dit barns hår er ikke det samme som at passe på voksen hår. Fordi børn har fint hår og følsom hud, kan de shampooer og balsamler, der anvendes af voksne, irritere huden og tørre hovedbunden ud. Disse shampooer indeholder også kemikalier der stikker øjnene. Ved at bruge den rigtige shampoo og ved at bruge den rigtige afskærmningsteknik er nøglen til at holde dit barns hår og hovedbund sund. Efter de korrekte trin i kamning vil også oplevelsen blive lettere for både dig og dit barn.