Chignon Frisure instruktioner

 

Basic Chignon Tips

Alle chignons bruger de samme essentielle elementer. Dit hår skal være skulderlængde eller længere for en chignon. Brug styling creme hele for at tilføje tekstur til dit hår. Arbejd cremen ind med dine fingre, så saml dit hår i nakken og fastgør det med et hår elastik. Tør overskydende styling creme gennem hestehale. Split hestehale i to sektioner. Drej den ene sektion og bring den til den modsatte side, og indpakker hestehalsens base i processen. Sikker med bobby pins. Gør det samme med det resterende afsnit. Spray med hårspray for at holde chignon perfekt på plads.

Casual Chignon

En afslappet chignon er en god måde at håndtere snavset hår eller hår, der simpelthen ikke har samarbejdet. Split hår i midten for en luxe bohemian Arbejds styling creme gennem hår som beskrevet ovenfor. Saml håret i nakken og fast med elastik. Herfra kan du gøre en af ​​to ting. Du kan pakke hårets elastik og trække håret halvvejs igennem det sidste tid, så du har en løs bolle, eller du kan fortsætte med at indpakke håret, men denne gang løst sikre det med bobby pins. Begge teknikker resulterer i en chignon, der er afslappet men poleret. Den tidligere teknik fungerer godt med bølget eller krøllet hår , mens sidstnævnte fungerer fint til lige hår.

Aften Chignon

For en aften chignon skal din chignon se coiffed og poleret. Brug styling creme som beskrevet, og sørg for, at hvert afskyet hår er slicked ned, mens du samler hår i nakken. Når det kommer tid til at opdele ponytai l i to sektioner, brug hårspray på hver sektion og en fin tandkamme for at glatte håret ned. Drej hver sektion så tæt som muligt og fastgør den modsatte side med bobby pins. Resultatet vil være en stram chignon, der er indbegrebet af opskalere chic. Dette udseende er især tiltalende med en åben hals og lysekrone øreringe. En chignon er en hurtig, simpel frisure, der kan fungere på kontoret eller til en opskalere begivenhed. Mens chignons var engang reserveret til en mere moden skare, starls og berømtheder i hver aldersgruppe besidder den klassiske frisure. Nøglen til en stor chignon er at gøre det til dit eget.