Frisurer til krøllet afrohår

 

Simple Afro

En kort afro er nem at vedligeholde og stil. Hvis det er mindre end 1/2 tommer overalt, er alt, hvad du behøver at gøre, børstet med en børstehudsbørste. Afros, der er længere, skal kæmmes gennem med en tandkam eller et valg. gennem det og klapp det på plads for en afrundet form. Jo længere dit krøllede afro hår er, jo mere vil det hænge i stedet for at stikke lige ud på grund af vægten. Hvis du har en afro der 's længere end 12 inches, vil det nok være meget stort og voluminøst. For et dristigt og dramatisk udseende, skal du bare have det som det er.

Forsmag det

For mere flair, overvej at tilføje fletninger eller vendinger til din afro.

Hvis dit hår er mindst to inches langt, skal du tage en lille forkant af håret og skabe flere fletninger, så de hænger ned i et flettet bang. Som et alternativ kan du to-strengede vride disse sektioner til noget andet.

Du kan også oprette cornrows, enten over eller kun på en del af dit hoved. Krøllet afro hår virker godt for mange flettede stilarter. Dine cornrows kan rettes lige tilbage, diagonalt eller til den ene side. Til en stil, der kombinerer cornrows og en afro, cornrow dit hår til kronen af ​​dit hoved og lader ryggen stå i en afro. Du kan også fladt vride forenden af ​​dit hår i stedet for at cornrowing det.

Rett til en stilkontakt

Krøllet afrohår giver dig alsidighed, hvis du vil rette det midlertidigt. Du kan våde sætte den på magnetiske ruller eller bøjningsstænger. Du har brug for en indstillingslotion, der hjælper dit hår med at blive rettet.

Du kan også bruge et fladt jern eller krøllejern til at rette håret op med varme. Hvis du vælger en af ​​disse midlertidige udrettingsmetoder, skal din hår vil forblive denne vej frem til din næste shampoo, eller indtil du får det vådt.

Spil med tekstur

Hvis du vil have din afro til at have mere tekstur, skal du lave en 'chunky afro'. Tag enten fugtigt eller tørt hår og Tag hårstykker omkring en tomme bredt. Drej disse sektioner om dine fingre. Afrohårets krøllede natur vil holde denne stil på plads uden behov for hårspray. Du kan også oprette individuelle fletninger, to Strandstrækninger eller fladt vendinger over hele dit hoved, så de hænger ned eller trækker dem tilbage i en hestehale. Når du styler krøllet afrohår, har du en række muligheder udover at have en grundlæggende afro. Du kan kombinere andre stilarter ind i din afro for et andet udseende, eller du kan også rette dit krøllede hår. Hvis du bliver kreativ, har du en række udseende, der virker for krøllet afro hår at vælge imellem.