Hvad er den bedste hårvæv til sorte kvinder?

 

Vælg høj kvalitet hår

Weave hår kan være dyrt, så vælg med omhu. Det meste vævehår stammer fra Asien og kan behandles til at tage på næsten ethvert udseende. Sorte kvinder, der ønsker højkvalitetsvævhår, skal søge efter indikationer som '100 procent menneskehår' og 'Remy hår.' Remy betragtes som en af ​​de højeste kvalitet, som en kvinde kan købe.

Overvej din naturlige tekstur

Fordi sorte kvinder normalt har stærkt tekstureret hår, køber væv, der er knogle lige uden krøllebånd, kan se urealistisk ud. Selv sort hår, der har været kemisk afslappet, har noget tekstur til det. Vælg hår, der ser ud som om det naturligvis kunne vokse fra din hovedbund til det mest realistiske udseende. Du ønsker ikke plastisk udseende 'dukkehår.'


En del sorte kvinder vil ikke have lige hårvæv; de foretrækker krøllede eller kinky vævninger, især hvis de vil se, hvordan de vil se med naturligt hår, eller de 'vokser ud en relaxer. Prøv at finde en hårvæv i en tekstur, der er tæt på dit naturlige hårs tekstur. Med en ordentlig applikation kan du ikke mærke, at du har på dig en væv. Dine krøllede rødder kan let blandes ind i væven uden opdagelse.

Human vs Synthetic Hair

Sorte kvinder, der køber hårvæv, har to valg: menneske eller syntetisk hår. Syntetisk hår er godt til fletninger, men ikke så alsidigt som menneskehår til andre stilarter. krøllede, permeerede og farvede, mens syntetisk hår ikke kan. En kvinde bør bestemme, hvordan hun vil have sin væv til at se, inden den købes.

Syet ind eller limt

Syet i væver er normalt bedre for sort hår, fordi flettet stil, som en kvinde bærer under væven, beskytter hendes naturlige hår mod daglig slitage. Syning i væv varer også længere.


Indlimede væv menes at blive brugt i en meget kort tidsperiode, ikke mere end en uge. Limen, der bruges til at fastgøre vævningshår, kan beskadige sort hår, især ved fjernelse. Du skal være meget forsigtig, når du fjerner hårvæv, der er blevet limet ind for at forhindre at trække dit hår ud med det.

Den bedste hårvæv

Den bedste hårvæv til sorte kvinder bør tage højde for hendes budget og livsstil . En væve, der er 100 procent menneskehår, især hvis det er mærket som 'Remy' -hår, foretrækker syntetisk hår, men menneskehår koster betydeligt mere end syntetisk. En kvinde skal købe det højeste kvalitet, hun har råd til. vil det se mere realistisk ud, det bliver også sundere for hendes hår og hovedbund. Når man vælger en hårvæv, skal sorte kvinder tage højde for flere faktorer. Ved at vælge den bedste hårvæv til dine særlige behov, vil din væv se mere realistisk ud og give dig en mere tilfredsstillende oplevelse. Husk disse punkter, når du handler efter din væv.