Hvad er en frontfront paryk?

 

Historie

Spidsen til blonderen blev først opfundet i 1800'erne i Frankrig af paryk opfinder Leguet. Den egentlige blondeparyk patenthaver er M. Tellier, der vandt rettigheder over patentet efter en lang retssag mod andre paryk skabere. For nylig blev blonderfrontens paryk brugt i filmindustrien til film, og blev skabt for at give skuespillerne et mere naturligt udseende, som de udførte i roller. Parykkens blondebase skaber en næsten fejlfri hårlinie, når den anvendes korrekt, og mange berømtheder begyndte at bruge hårstykket til daglig brug for at beskytte deres naturlige hår mod hårde omgivelser og endda bare for at eksperimentere med nye udseende.

Typer < / h2> Spidsen til spidsen kommer i en række forskellige farver, teksturer og stilarter til at efterligne naturligt hår. Hår er doneret af kvinder, der naturligt dyrker langt, sundt, ubearbejdet hår. Disse kvinder er normalt placeret i lande som Indien og Rusland. Teksturer forud for ordet virgin betyder, at håret ikke er farvet eller kemisk rettet. Grovere teksturer, der bedst ligner permed afrikansk-amerikansk hår, betegnes som yaki, mens strakker, tyndere hår som normalt findes på kaukasiske scalps betegnes som silkeagtig. Remy hår er ideel til at købe, når du køber en blonder foran paryk. Begrebet remy betyder, at håret er af højeste kvalitet og specifikt refererer til menneskehår. En blondefrontparyk kan også laves med syntetisk hår, som har flere ulemper såvel som positive attributter.

Fordele

Udover at blive brugt til mode og underholdning, er blonderfrontens paryk almindeligt anvendt af kvinder med problemer som alopeci, kvindelig balding og endog hårtab som følge af kemoterapi. Mange kvinder med disse problemer mangler selvtillid og lider af dårlig selvværd, fordi tilstanden i deres hår er blevet forværret og ændret deres udseende. Lace front paryk giver en måde for disse kvinder at bevare deres udseende og selvværd, mens de gemmer deres hårproblemer.

Ansøgning

En blonderfrontparyk anvendes generelt ved at skære det overskydende blonder fast i hårstykket og limning parykken en lille afstand foran hårlinjen for at skabe et mere naturligt udseende. Installationsprocessen kan variere afhængigt af brugerens oplevelse med blonderfrontens paryk. Slutresultatet afhænger også af brugerens viden og færdigheder i parykplacering; derfor er det vigtigt at huske på, at din paryk måske ikke ligner en berømtheds paryk eller model. Hårlimtape og usynligt klæbemiddel bruges normalt til blonder foran paryk applikation, og kan være rodet hvis det bruges den forkerte måde. Se referencen nedenfor for at få et link til et eksempel på, hvordan man anvender en blonderfront paryk samt pleje det gennem shampooing og konditionering.

Overvejelser

Selvom en blonderfor paryk kan være spændende at bruge på grund af dets alsidighed og naturlige udseende, kan det også være skadeligt, hvis det bruges forkert. Klæbemidler som tape og hårlim er almindeligt anvendt til at fastgøre blonderfronten til hovedbunden, og efter vedvarende brug kan disse klæbemidler beskadige halslinjen og nakken. For at undgå at beskadige dit naturlige hår kan du tage en pause fra at bruge en blondefrontparykke ved at skifte den ud med andre tilbehør til hårstykker som indløbsforlængelser og lukninger. Lace front paryk er vokset i popularitet siden der ses på flere kendte berømtheder som Beyonce, Naomi Campbell og Tyra Banks, og det har siden hjulpet falme stigmaet og forlegenhed ved at bære en paryk. Lace front paryk har mange positive attributter, og mænd og kvinder fra alle samfundslag er begyndt at bruge det til bekvemt at ændre deres udseende og frisure uden at begå hårklipp eller behandlinger. Selvom blonder foran dille kan virke som en ny ide, har parykken faktisk eksisteret i meget lang tid.