Hvor kan man få øjenvipper farvet

 

Tintblanding

Øjenvipper er en farve, der påføres øjenvipper for at simulere udseendet af mascara. Selve produktet er en blanding af farvestof og en tre procent hydrogenperoxidopløsning. Food and Drug Administration (FDA) advarer mod brugen af ​​øjenvipperfarvestof, da det kan forårsage alvorlig øjenskade eller allergisk reaktion.

Testing

Uanset hvor du anvender dit øjenvipperfarve område før farvning af alle dine vipper for at teste for allergier over for produktet. Påfør en lille mængde blanding til et par vipper på ydersiden af ​​øjet ved hjælp af en applikatorbørste. Sæt kun produktet på enderne af lashen og undgå kontakt med øjenlåg. Lad være i 10 til 15 minutter. Kontroller for rødme og hævelse. Hvis der opstår forbrænding eller rødme under denne proces, skal du straks fjerne med sæbe og vand. Hvis du lider af en allergisk reaktion, må du ikke anvende produktet.

Hjem

Du kan farve dine øjenvipper hjemme, hvis du vælger. Øjenvipper tinting kits er tilgængelige online eller i skønhed forsyning butikker. De kommer i klar, sølv, brun og sort og påføres med en børste, der kommer i sættet. For at anvende, fjern al sminke med makeup remover eller sæbe og vand. Sørg for, at vippene er rene og tørre, før de påføres. Hvis øjenvagter er forsynet med hjemmesætet, skal du placere dem under og omkring øjnene for at beskytte huden mod farvetone. Hvis du ikke har øjenvagter, skal du påføre et tyndt lag hudcreme eller lotion rundt om bunden af ​​øjet og øvre låg for at beskytte huden mod farvning. Sørg for at undgå at få nogen lotion på øjenvipper. Påfør øjenvippens farvestof ved at børste det på med applikatorbørsten / staven, fra bunden af ​​lashen til spidsen. Undgå at komme for tæt på huden, så du ikke pletter området omkring dine øjne. Fjern eventuelt overskydende med en Q-tip. Lad være i 10 til 15 minutter og fjern derefter med en vatpind og varmt vand. Vask dine øjne forsigtigt efter fjernelse med sæbe og vand for at fjerne rester.

Salon

Skønhedssaloner, neglelæser og estheticians 'kontorer kan tilbyde øjenvippe farvningstjenester. Generelt vil en salon tilbyde spa-type tjenester, de vil også farve eyelashes. For eksempel, Zasa Salon Day Spa i Fort Lauderdale, Florida, tilbyder øjenvipper toner til $30. Priserne varierer afhængigt af salonen, og de kan have begrænsede farver.

Skønhedskole

Nogle skønhedskoler tilbyder øjenvipper farvningstjenester, og det kan være billigere end at have det udført i en salon. For eksempel tilbyder kunst og videnskab institut for kosmetologi og massage terapi skønhed skole i Fairmont, West Virginia, øjenvipper tinting tjenester for $15. Skønhed tjenester i skønheden Skoler udføres af ældre studerende og overvåget af instruktører. Nogle gange udføres også instruktører. Øjenvipper er en form for permanent makeup, der varer, indtil øjenvipper vokser ud. Det ligner permanent hårfarve, men har et lavere peroxidniveau, der er formuleret til ikke at irritere eller beskadige øjet. Her er nogle tips om hvor du kan få dine øjenvipper farvet og øjenvippen farvning procedure.