Hvor kan man købe en Prada håndtaske

 

1.

Besøg en af ​​Prada's nordamerikanske butikker for det bedste og nyeste udvalg af varer. Der er butikker i Colorado, Illinois, Californien, Hawaii, Nevada, New York og Florida. kan også shoppe online på Prada-webstedet.

Besøg et stort eksklusivt stormagasin som Neiman Marcus, Bergdorf Goodman eller Saks 5th Avenue for et begrænset udvalg af Prada's line . Udover kvinders beklædning, tilbehør, håndtasker, parfume, sko og herretøj, som alle tre butikker bærer, sælger Saks også Prada sko til børn.

3.

Besøg Nordstrom personligt eller på sit websted for at købe Prada tilbehør, såsom solbriller, parfume, kropscreme eller stearinlys.

4.

Besøg Fabu.com for at få en liste over onlineforhandlere, der sælge varer ud af Prada s linje. Du skal faktisk besøge disse hjemmesider individuelt for at se, hvilke varer de har til salg, men de har normalt store rabatter, flere købs tilbud eller gratis forsendelse. Nogle af de websteder, hvor du kan finde Prada, er Blue Fly and Overstock. Du kan også tjekke Bloomingdales, Saks og Neiman Marcus for disse stormagasins onlineforsyninger.

5.

Besøg Sephora, Eye Save, Strawberry and Fragrance websites, hvis du er udelukkende på udkig efter tilbehør som makeup, duftstoffer og briller. Bag Lån eller Steal er et abonnementsbaseret websted, der giver dig mulighed for at 'leje' en designer taske i en periode, før du slår den ind til sæsonens nyeste mode.

6.

Besøg Yahoo! s shopping side for at sammenligne varer og priser og læse anmeldelser af andre Prada ejere, der giver deres tilbagemelding på de givne produkter. Alle produkter sælges gennem angiveligt hæderlige websteder, og du kan gennemse emnerne for at finde hjemmesiden med de bedste priser.

7.

Gå til eBay, hvis du er komfortabel med at købe Prada-varer fra enkeltpersoner. Som de fleste ved, kan mange af 'designer' -emnerne på eBay være forfalskede, så udfør din egen due diligence før du byder på en vare.

8.

Besøg Fashion District i Los Angeles eller New York til knock-off designer elementer, herunder Prada tegnebøger, håndtasker og solbriller. Medbring kontanter.

9.

Søg online for eksempelsalg i dit område, der kan være med Prada-varer. Disse salg finder sædvanligvis sted i store storbyområder eller eksklusive byhuse med høj leje. Medbring kontanter.

Tips og advarsler

  • Der er mange steder, hvor du kan finde autentiske Prada-varer. Bare lav lidt forskning, sammenlign priser og vær sikker på, at hjemmesiden er legitim, før du bestiller.
  • Prada er en af ​​verdens bedste modehuse, og folk over hele verden længes efter etiketternes håndtasker, parfume, solbriller, sko og andet tilbehør. Som mange af sine designerkonkurrenter kan Prada købes både autentisk og ikke autentisk på en række hjemmesider. Så gør dine lektier på sælgeren, fordi chancerne er, hvis du tror, ​​du får denne sæsonens hotteste Prada-taske til bundpriser, er du sikkert ikke.