Hvordan male dine småbørn toenails uden at gøre en rod

 

1.

Sørg først for, at du har et barnesikkert neglelak. Børn er berygtede til at sætte tingene i munden, og det inkluderer tæerne!

2.

Dernæst sørg for, at dit barn er villig og vil have hendes tæer malet. Vis hendes tæer og spørg hende om hun vil have smukke tæer som mommy!

3.

Den bedste tid til at male dit barns tånegle er lige før et måltid , så hun vil være stille nok til, at malingen tørrer. Sæt dit barn i en højstol eller et boostersæde med en bakke, så hun kan ikke nå hendes tæer. Giv hende noget at gøre, som farvelægning, spil dej eller blokke.

4.

Hurtigt male hver tå. Et lag er nok, og det tager ikke meget at dække de små tæer. Du må ikke gøre for mange strøer, eller det vil tage for lang tid at tørre.

En gang alle 10 små tæer er malet, det er tid at spise! Når du har spist, skal du tjekke tæerne. Giv dem et par slag, og hun skal være god at gå!

Tips og advarsler

  • Sørg for at du bruger en ugiftig neglelak!
  • Sukker og krydderi og alt godt!

    En af de sjoveste ting om at have en lille pige, er at male hendes tånegle! Når din lille pige er omkring 18 måneder, vil hun virkelig sætte pris på at have hendes tånegle malet og endda bede om det. Men når du bryder neglelaket og begynder at male, er din lille op og løber rundt.

    Hvordan kan du male dine små tæer og holde neglelak er dine hvide tæpper?