Hvordan man bærer hvid neglelak på toes

 

1.

Fil og rengør negle godt. Selvom det lyder elementært, skjuler hvid neglelak ikke sløvede negle, som mørk polsk gør, noget vi plejer at tage for givet. Negle skal være utroligt rene og godt arkiverede først.

2.

Start maleri ved at anvende et klart underlag. Normalt et skridt reserveret til, når mørkere polering anvendes, sikrer en klar, tør undercoat glat dækning. Hvid polsk, der falder i revner og uregelmæssigheder, viser lettere end mørkere nuancer, så dette trin er vigtigt.

3.

Efter basen er helt tør (vent mindst fem minutter ), påfør et enkelt slag af hvid poleret til midten af ​​tå neglene.

4.

Næste udfyld hjørner med mindre polering på staven. Tryk på spidsens spids på den polske flaske for at sikre, at der ikke sker nogen dryp, når siderne er udfyldt.

5.

Det første lag af hvid neglelak har tendens til at virke ujævnt, selv når der anvendes en base frakke (uanset hvilket mærke der vælges). Lad det første lag tørre og påfør et andet og tredje lag efterpå (så hver kappe tørres grundigt, inden næste applikation er absolut nøglen til en glat finish).

6.

Under hver belægning skal du holde en bomuldspindel let belagt i neglelakfjerner ved hånden for at skubbe på huden ved siden af ​​hver søm, når overfyldning sker. Hvid maling er meget mærkbar, når det ligger i neglens sider, så vær klar til at skubbe den væk fra huden hurtigt.

7.

I sidste trin skal du kun anvende ren polsk polsk når negle er blevet fuldstændigt tørret. Anvendelse af klar glans over hvid polsk kan nemt blive en klæbrig rod, hvis negle ikke hærdes med de tidligere lag først. Overvej at tilføje glans en time eller så senere som et hurtigt sidste skridt til den perfekte hvide pedi.

Tips og advarsler

  • Pigmenterne i hvide neglelak de fleste mærker gælder meget ujævnt (en af ​​grundene til, at mange af os nægter at anvende det hjemme). Hvis det er nødvendigt, skal dine tæer udføres professionelt med din yndlingsblanke skygge først for at få et eksempel på, hvordan du anvender det korrekt.
  • Hvid neglelak er en hot spring pedicure must-have, men de fleste formler i den tykke nuance er dråbe, klæbrige og vanskelige at påføre jævnt. Tag et kig på følgende tips om, hvordan du bruger hvid neglelak på tæer for at lære at anvende denne trend mere effektivt. Det er rigtigt ... ikke mere at smide neglelakflasken på tværs af rummet.