Hvordan man laver en shoppingtur mere vellykket

 

1.

Lav en liste over alt hvad du behøver, eller vil have en dag eller to, før du handler. Hvis du har brug for skjorter eller bukser, nederdele, kjoler eller sko, skal du skrive det ned. Hvis du har 75 skjorter, vil du sandsynligvis gerne fokusere din opmærksomhed andetsteds, medmindre ingen af ​​dem passer. Hold en meget forsigtig liste, så du ved præcis, hvad du leder efter.

2.

Gør dig klar til turen. Tag et brusebad, gør dit hår og tag på et tøj, du ser godt ud og føler dig godt tilpas. Brug sko, der er let at glide ind og glide ud af. Hvis du går ind i turen, føler du dig godt om dig selv, vil det medvirke til at gøre det mere vellykket og forhindre dig i at blive modløs over de små ting, der eskalerer hurtigt.

3.

Tag nogen med dig hvem du stoler på, har en god følelse af stil og hvem vil fortælle dig sandheden.

4.

Prøv alt. Dette er den vigtigste handelsregel: Prøv det. Du ved aldrig, hvordan noget ser ud, før du har set det på dig. Det ser ikke på samme måde på mannequin eller hængeren som det gør på dig. Bare fordi du ikke kan lide noget på hængeren, betyder det ikke, at du ikke ser godt ud på dig, og bare fordi du kan lide noget på hængeren, betyder det ikke, at det vil se godt ud på dig. det på, tjek det ud i trevejs spejlet og tag et spin foran din ven. Se hvordan det passer, hvor det krammer og farverne. Lyt til dine betroede venners råd.

5.

Køb det tøj du kan lide og vær stolt af dine indkøb.

Tips og advarsler

  • Prøv selv ting, selvom du tror du ikke kan lide dem, fordi du aldrig kender det skår eller den stil eller farve du tror, ​​du vandt. Det ligner det, der ser fantastisk ud på dig.
  • Hvis du går ind i det, forventer det at vise sig svag , det vil det nok, så prøv at se frem til det.
  • Alle har haft en shoppingtur, hvor du går ud i forventning om at opdatere eller genopbygge en garderobe og vender tilbage til hjemmet. Det er deprimerende og modløs. Men med et par enkle tricks kan du gå ud på en shoppingtur og afhente præcis, hvad du vil.