Hvordan man laver hår vokse mere langsomt

 

1.

Brug en hårvækstinhibitor lotion. Disse lotioner indeholder naturlige sojaekstrakter, der sænker hårvækstcykluserne. Du kan finde over-the-counter sorter i de fleste narkotika og skønhed forsyning butikker. Du kan også få stærkere sorter på recept fra din læge.

2.

Spis sojaprodukter. Soja indeholder fytoøstrogen, plantens verdens ækvivalente østrogen. Fytoøstrogen efterligner østrogen, så det sænker hårvæksten. Hvis du bruger det regelmæssigt, vil du se et fald i hårvæksten. Du kan finde soja i en række produkter, såsom sojødder smør, tofu og edamam.

3. Tag hormontilskud. Overdreven hårvækst kan skyldes en overvægt af testosteron. Din læge kan teste dine hormonniveauer for at sikre, at du ikke lider af en ubalance. Hvis du er, kan han ordinere medicin til at regulere dine hormonniveauer.

4.

Brug en sund, næringsrig kost. Hvis du er underernæret, vil din krop producere overskydende hår i et forsøg på at varme sig op. Mål for en velafbalanceret kost, der er rig på vitaminer og næringsstoffer for at holde hårvækstcykluserne sunde.

5.

Prøv naturligt kosttilskud. Naturlige kosttilskud som Kalo har vist sig at reducere hårvækst. Du kan finde Kalo i de fleste sundhedsfødevarebutikker, og det kommer i væske og pilleformer.

  • Tal med din læge, inden du tager ny medicin.
  • Tips og advarsler

  • Laser hårfjerning hjælper med at reducere hårvæksten. Uønsket ansigts- og kropshår kan være frustrerende og grimt. Selvom der findes mange metoder til fjernelse af håret, giver de fleste midlertidige resultater. Hvert enkelt hår vokser med en lidt anderledes hastighed, selvom den gennemsnitlige vækst er 1/4 til 1/2 tommer om måneden. Hvis du tror, ​​at dit hår vokser for hurtigt, kan du tage skridt til at rette op på det.