Hvordan man laver massiv parfume i mikrobølgeovnen

 

1.

Vælg din rene og tørrede beholder. Har det åbnet og parat til at hælde i parfume.

Bland bivoks eller vaselin med jojoba eller sød mandelolie i glasskålen. En glasmålerør med en tud vil gøre hældningen lettere senere.

3.

Opvarm blandingen i mikrobølgeovnen med intervaller på 20 sekunder. Omrøring med tandstikket hver gang. Forvent din parfume at belægge omrøreren, så brug noget engangsbrug eller noget du kan vaske godt.

4.

Fjern den flydende blanding fra mikrobølgeovnen og tilsæt æteriske olier af aromaterapi. Forøg eller reducer mængden af ​​olie baseret på din præference.

5.

Hæld parfume ind i den valgte beholder. Sæt låget på toppen af ​​beholderen, men lad det være lidt ajar. Dette forhindrer kondensering inde i din beholder, samtidig med at chancen for, at parfume er forurenet, minimeres. Det vil afkøle inden for en time.

Tips og advarsler

  • Hold øje med usædvanlige beholdere, der lukker tæt. (Hvis du laver børn tænker på påskeæg, Barbie kufferter eller noget andet for at gøre det særligt)
  • Fyld en tom Chap Stick beholder. Når det hærder, vil du kunne bruge som en push-up parfume.
  • Fantastisk festidee til teenagepiger. Brug engangs Styrofoam kopper til at smelte parfume i mikrobølgeovnen, og hver pige kan designe sin egen duft med et udvalg af olier.
  • Sæt omrøreren under varmt vand før brug for at holde parfume fra at klæbe. Sørg for, at du ryster eller tørrer med et lintfrit håndklæde inden du bruger det.
  • Når du vælger en omrører, skal du finde noget tyndt for at få et mindre område til at dække for at undgå at miste så meget parfume.
  • Dette kan også gøres i en dobbeltkedel
  • Overvåg eventuelle børn med dette projekt
  • Solid parfume er let at lave i mikrobølgeovnen og er en god for folk, der ikke ønsker alkohol i deres parfume. Det er et godt første projekt for dem, der ønsker at eksperimentere med parfume eller introducere børn til det sjove. Du kan kombinere de forskellige olier og skabe dine egne dufte. Bare sørg for, at olierne er i samme farvefamilie. Du kan finde aromaterapi æteriske olier og bivoks hos de fleste sundhedsfødevarer eller håndværkere.