Hvordan man ser at se sexet ud til en nat

 

1.

Gå til dit skab! Find den sødeste sjoveste ting du kan finde! Men husk, at sort er meget slankende og altid et øjefangster for mænd. Hvis du ikke kan finde noget sort, finder du noget farverigt, men ikke farvestrålende. Jeg kan altid lide at gå glip af og matche lidt, det gør altid tøjet lidt sjovt! Derefter finder du nogle søde høje hæle, der passer godt med dit outfit! DON 'T FORGET tilbehør !! Du skal bare ikke gøre det.

Næste kommer på badeværelset og gør noget med det hår! Jeg starter altid ved at rette håret og nogle gange forlader jeg det lige og andre gange kan jeg lide at have det sjovt med det ved at krølle det! Når jeg krøller mit hår, tager jeg lag og krøller dem delvist. Jeg kan godt lide at bruge meget hårspray til det giver det meget volumen!

3.

Det sidste skridt er makeup! Makeup er så sjovt, du kan gøre noget med det! Jeg starter altid med en lille grund, du vil have samme farve som din hud så du ikke ser oransje eller har makeup linjer, så går jeg videre med at sætte en lille smule grundpulver på og pink rødme på mine kindben. Jeg bruger en masse mascara! Clumpy jo bedre! Jeg bruger en lille øjenliner på min øvre og nedre låg. Den sjove del er øjenskygge! Enhver form for øjenskygge er altid sjovt! Jeg kan godt lide at bruge sort øjenskygge under mine øjne og endda engang på mine låg. Du kan gøre enhver farve på hvilken måde! Og endda bland forskellige farver!

Hvem ønsker ikke at se sexet ud! Her er mine trin til en nat med at se fabelagtig uden at skulle bruge penge! Først ser jeg i mit skab til noget, som jeg tror ville se godt ud på mig, og jeg elsker at klæde alle tøj på med tilbehør! Tilbehør altid gøre dit tøj mere klæbrig og også mere sexet, men lad dig ikke gøre det! Hvis jeg skulle vælge en bestemt farve at bære, ville jeg vælge sort, jeg elsker at bære på en sjov aften. Det er meget slankende og ser godt ud på nogen! Når jeg finder mit tøj jeg gør mit hår, vil jeg normalt rette mig det eller krølle det. Krølle dit hår er altid en sjov og anden måde at gøre dit tøj og dig selv skiller sig ud! Og sidst gør jeg min makeup. Makeup er nok den vigtigste del! Hvad jeg plejer at gøre med min makeup er jeg sat en lille fundament på lidt pudder, ALLE mascara, lidt eyeliner, en lyserød rødme, med en lille smule lyserød læbestift eller lipgloss, og jeg sætter sædvanligvis sort øjenliner under mine øjne og nogle gange på mit øje låg, det er et meget sødt og sært udseende!