Hvordan man vælger den perfekte parfume til at matche din personlighed

 

1.

Hvis du er total romantisk, hvem er nogle gange udsat for dagdrømme fra Prince Charming på en hvid hest, der fejer dig af dine fødder ... så gå til en lys, sød blomsters duft . Noget der kan have ingredienser eller noter (som de kaldes) af rose, sød ærte, peonies, jasmin, tuberose eller lilje. Forslag: Gucci - Envy Me, Ralph Lauren - Romantik, Clinique - Clinique Happy

< p> 2.

Hvis du er sexet, mystisk og lidt dristig, gå til en parfume, der er rig, varm og sensuel. Måske er en parfume, der er lidt krydret og træagtig. Forslag til: Dior - Dior Addict, Calvin Klein - Obsession, Givenchy - Hot Couture.

3.

Hvis du er sød og sød sunde - den kvintessige 'pige ved siden af', så kig efter en parfume, der er lys, frisk og ren. Noget med noter af friske grønt som skåret græs, violette blade og grønne te blade, kølige og forfriskende dufte som havbrise , mynte og dugge og rene dufte som sæbe, bomuld og freesia. Forslag: Demeter Fragrance Library - Vaskemiddel, CLEAN - Lather, Marc Jacobs Splash - Rain.

4.

Hvis du er energisk, sporty, fri spirited og muligvis lidt skør, så gå til en parfume, der er en livlig citrusy duft. Se efter noter af citron, mandarin, pink grapefrugt eller orange. Forslag: Stila - Mandarin Mist, Gap - Så Pink, Marc Jacobs Splash - Grapefrugt.

Tips og advarsler

  • Ubestemt? Du kan aldrig gå galt med den klassiske Chanel No. 5.
  • Find en duft du kan lide, og gør den til din signatur duft.
  • Fra musky 'old grandma' parfume til de tykke sexet, sultry dufte, kan du fortælle meget om en person ved hvilken parfume de vælger at bære. Og selvfølgelig kan du lide en stor faktor i at tiltrække det modsatte køn eller i nogle tilfælde afvise det modsatte køn. Hvordan du lugter, ligesom hvordan du klæder, er en form for udtryk. Her er nogle tips til at finde den perfekte parfume, der passer til din personlighed.