Hvordan man vælger en grøn brudekjole

 

1.

Gør nogle undersøgelser for at forstå omfanget af 'grønne' brudekjoler. Kjole kan være en uformel en hånd lavet af vokspapir eller burlap, eller kjole kan være en elegant designer kjole af det fineste organiske stof. Det kunne også være noget imellem. Hvis du planlægger at købe en grøn kjole, kan det tage lidt mere arbejde at finde end et mere traditionelt element.

2.

Besøg lokale brudebutikker for at udforske varerne. Spørg ejeren om de 'grønne' muligheder i butikken. Nogle kan måske ikke vide, hvad du mener. Hvis du forklarer din bekymring for miljøet og informerer ham om de slags kjoler du måtte have brug for, kan han måske hjælpe dig med at finde den perfekte kjole. Hvis butikkerne ikke har din drømmekjole, er der andre muligheder for at udforske.

3.

Gennemgå aktuelle brudeblade. Mange af dem kan fremhæve nogle af de nyeste jordbevidste designere.Nogle indarbejder specielle detaljer, der vil udtrykke din forpligtelse til naturen, herunder at tilføje sommerfugl og bladmotiver til kjoler. Hvis du finder et billede af noget, du kan lide, så spørg en lokal brudesalon for at bestille varen til dig. Du kan også ringe til designerens firma direkte for at se, hvor mærket sælges i dit område.

4.

Spørg lederen i den formelle afdeling af en high-end stormagasin for at anbefale kjole designere eller mærker, der specialiserer sig i at skabe grønligt formelt slid. Husk, at du måske finder noget passende, der ikke er strengt brude. 'En hvid kjole kan findes i den formelle sliddektion, der passer til dine behov helt.

5.

Bestem hvilken stil, klippe og formalitet du vil have til din kjole. Måske vil du have en fuld, prinsesseskørt eller en mere skræddersyet kostume. Når du først har en ide om, hvad der er bedst, så søg efter muligheder, der opnår det udseende, du ønsker. 'Du kan ikke se din drøm se i et grønt stof, du kan altid spørge en sømstress til at kopiere den til dig.

6.

Besøg hjemmesiderne af økologisk venlige brudeformænd, der sælger kjoler lavet af naturlige fibre online. Et sådant selskab er Thread Head Creations. Se vores Ressourcer afsnit for et link til denne store hjemmeside.

7.

Se i brugt butikker til en brudekjole, hvis du ikke kan finde en ny. Ved at bruge en Det er allerede brugt, du træffer en ansvarlig beslutning, selvom stoffet ikke er jordevenligt. Du genvinder alt efter noget, der allerede findes.

8.

Donér din kjole til velgørenhed, når dit bryllup er færdig, så det vil helt sikkert blive meget brugt. Dette vil gøre den grønne faktor endnu mere. Du kan også få din kjole til at blive til en dåbekjole, når du har en baby. gem det til din egen datter at bære, når hun bliver gift.

Tips og advarsler

  • Vælg også grønne kjoler til dit brude parti. butikker også tilbyde en række økologisk venlige brudepige kjole.
  • Overvej at leje en kjole i stedet for at købe.
  • Vent ikke til sidste øjeblik for at få din kjole. En grøn kjole tager nok tid til at finde.
  • Dit bryllup er en god tid til offentligt at udtrykke dit engagement. Du kan bruge den til at udtrykke dit engagement til din kompis og til dit ønske om at passe miljøet. En nem måde at gøre dette på er at vælge en stilfuld 'grøn' eller økologisk venlig kjole. Grønne kjoler i dag spænder over en bred vifte af stilarter og definitioner. Nogle er lavet af strengt genanvendte materialer, og andre er lavet af mere jordvenlige fibre, som ikke har nogen indflydelse på miljøet. Ligegyldigt hvad din smag er, er der mange muligheder, der kan få dig til at se godt ud på din store dag.