Om hår erstatning til kvinder

 

Typer af procedurer

Ofte omfatter hårbytterkirurgi hårtransplantationer. Det anslås, at næsten 20 procent af kvinderne vil opleve hårtab i deres liv. Flere kvinder vælger at bære hårforlængelser eller parykker til at løse deres hårtabsproblem. Men andre ser til hår udskiftning kirurgi at se deres normale selv en gang mere. To ekstra tilgængelige procedurer er flapkirurgi og hovedbundsreduktion.

Planlægning af hårsygdomme kirurgi

Det er vigtigt at finde en læge, der er erfaren og har før og efter billeder af tidligere kunder. Dette kan forsikre dig om, at du 're arbejder med en professionel, før man begår en hår udskiftning procedure. Den første konsultation bør indeholde spørgsmål om hårvækst og når tabet opstod, samt en familiehistorie af skaldethed (hvis relevant). En kirurg vil derefter diskutere patientens mål for udskiftning af hår og bestemme den korrekte behandling for hende.

Hvordan hårbytter fungerer

En hårtransplantationskirurgi bruger små stykker mini-transplantater fra en donor.Disse mini- transplantater anbringes på det udtyndede eller skaldede område af hovedet. Afhængig af behovet for udskiftning af håret afgør kirurgi formen og størrelsen af ​​de transplantater, der anvendes. Nogle kvinder vil kræve flere sessioner for at opnå det fulde hårhår, de ønsker. Efter at transplantaterne er påført på hovedbunden, bliver den rengjort og dækket fuldstændigt med gaze til helbredelse.

Efterpleje

Efter hårbytteoperation er smertestillende medicin brugt til at kontrollere smerten og svimmelende følelse, som en patient kan have . Bandager forbliver i en dag efter operationen. Hårvask er tilladt efter to dage. De fleste patienter venter op til tre uger for at gøre tunge løft eller anstrengende aktivitet. Der vil ske flere opfølgningssessioner, hvor lægen vil sikre sig at patientens hoved heler ordentligt.

Risici

Ligesom enhver anden operation er der risici. Mens hårskiftkirurgi betragtes som en af ​​de sikreste plastikkirurgi teknikker, for dem med forskellige sygdomme kan der være risici. De med højt blodtryk eller blodpropper kan have øget risiko for problemer. Andre risici omfatter mini-transplantationer, der ikke tager, hvilket resulterer i stød på en s hovedbund. Hårtab opstår normalt på grund af en ændring i hormoner eller på grund af aldring. Hårtab kan også være et resultat af en eller anden form for traume eller en forbrænding. Der er flere hår udskiftning kirurgi muligheder for kvinder.