Pre-Shampoo Hovedbund Detox

 

Resultater af en giftig hovedbund

Når din hovedbund ikke kan trække vejret, er det ikke sundt. Åndedræt betyder at få bevægelse gennem hårfollikelbunden for at stimulere blodgennemstrømningen og olieproduktionen. Kør en børste eller fingrene gennem dit hår ofte. Brug dine hænder til at massere hovedbunden og bevæge huden. En sund hovedbund har en masse bevægelse. Hvis din hovedbund ikke er sund, kan den blive tør og flad. Skæl kan sætte ind, ligesom kløe og muligvis psoriasis. Tag lidt tid før din shampoo for virkelig at give din hovedbund en massage. Du tilføjer olier eller massagebehandling Effektivere.

Olier eller Tonic

Kokosolie, olivenolie, mandelolie eller te-træolie er gode præ-shampoo-behandlinger til din hovedbund. Masser en nikkelstørrelse i hovedbunden for at hjælpe med at fugtgøre det og tillade det at genvinde sin naturlige oliebalance Der er mange andre hjemmelavede opskrifter med hvedekim og avocado, æg eller mælk. Selvom proteinerne og fedtet i disse fødevarer er gode, er olierne selv nok til at gøre et godt stykke arbejde. olier kommer i dit hår - de er også gode til hår. En tonic du kan bruge til din hovedbund er æblecidereddike. Bland dette med en del eddike og en del vand for at fortynde det. Dette hjælper med at opdele rester på din hovedbund gør det muligt for din hovedbund at trække vejret og fjerne eventuelle giftstoffer, der sidder på overfladen. Det er dejligt at gøre befo Du gør oliemassagen, så den kan sænke i et par minutter. Du tilsætter også eddike med timian og / eller mynte.

Consumer Detox Products

Hvis du ikke er til hjemmelavede lægemidler, kan du købe hårbehandlinger til at afgifte din hovedbund. Bosely og Nioxin tilbyder gode skalpemidler . VO5 er kendt for sine varme oliebehandlinger. De fleste af disse kræver, at du anvender produktet og lader det stå i 10 minutter før du vasker dit hår. Husk, at en del af årsagen til at du afgiver din hovedbund er på grund af kemiske produkter indtages eller lægge direkte på hovedet. Prøv at begrænse mængden af ​​kemikalier i din detox. American Crew tilbyder et te-træbaseret rengøringsmiddel, der er meget effektivt. Dit hår og hovedbunden opretholder en masse stress. Stress kan komme fra inde i din krop, fra giftige elementer i mad, alkohol og stoffer, der forlader din krop gennem hår og hudceller. Dit hår og hovedbunden får også en god mængde misbrug af produkter, sol- og varmeeksponering og miljøforurenende stoffer. En hovedbund detox før du shampoo kan hjælpe din hovedbund med at trække vejret og fremme sundt hår.