Sådan Køb Beauty Makeup Produkter til $ 1,00 Hver

 

1.

Det ser ud til, at en dollar køber meget lidt i disse dage, medmindre du går over til en lokal dollarbutik, som normalt har et ret begrænset udvalg af kosmetik. I onlineverdenen er tingene forskellige, takket være eyeslipsface.com, et websted dedikeret til at levere god kosmetik med en dyb rabat.

Her kan du faktisk købe grundlæggende make -up skønhedsprodukter til den latterligt lave pris på en enkelt dollar. Dette omfatter læbestift, øjenskygge, øjenliner, mascara, neglelak og meget mere. Denne hjemmeside tilbyder ikke ekstremt lave kvalitetsprodukter, som du måske forventer, men varer du d betaler 15 til 20 dollars for købt fra en butik. På grund af den betydelige rabat på kosmetik, som denne side tilbyder, er den skrevet op i mange skønhedsblade.

3. Selv om du måske ville forvente ved disse dybe rabatter, ville forsendelsesomkostningerne spiser nogle af dine besparelser, gratis fragt tilbydes på alle ordrer over $75,00. Dette gør det til en aftale, der er svært at passere. Webstedet tilbyder også et gratis nyhedsbrev, skønhedstips og en mulighed for at oprette din egen skønhedsprofil, så du kan få specielle anbefalinger, der er tilpasset til dig.

4.

Selvom rabatten på kosmetik på dette websted kan ikke være beat, shopping på eyeslipsface.com har nogle ulemper. Der er fordele ved at kunne se et produkt personligt, for at kunne røre ved det, og endda prøve det på før forking over dit kreditkort. Du får ikke den mulighed her. Plus side? Du er kun en dollar, hvis et produkt ikke passer dig.

5.

Den anden ulempe er, at du vil have begrænset information om ingredienserne i disse makeup skønhedsprodukter. Ved en dollar pr. vare skal du undre sig over usunde ingredienser, som du bliver udsat for. Hvis du er bekymret over brug af naturlige eller økologiske produkter, er dette websted sandsynligvis ikke et godt valg for dig. Det kan være bedst at betale lidt mere og vide, hvad du lægger på dit ansigt.

p> 6.

Bundlinjen? Dette er en fantastisk måde at få rabat på kosmetik og makeup skønhedsprodukter. Selvom de kosmetiske produkter synes at være af god kvalitet fra et funktionelt perspektiv, ud fra et sundhedsmæssigt synspunkt, kan fordelene måske ikke være det værd.

Køb kosmetik kan være et dyrt forslag, især hvis du køber fra de kosmetiske tællere hos din lokale stormagasin. Endnu mere frustrerende er det faktum, at high end makeup skønhedsprodukter er nogle gange ikke bedre end de produkter, du kan købe hos dit lokale apotek. Hvis kostprisen på skønhedsprodukter har du nede, kan du være interesseret i et websted, hvor du kan få en kæmpe rabat på kosmetik. Vil du tro at gøre op for en dollar?