Sådan appliceres Bronzer Makeup, så det ser mere naturligt ud

 

1.

Intet er mere smukt eller usundt end en naturlig solbrændthed. Selv om en mørk solbrille kan være glædeligt for de få uger, den varer, er der en god chance for at du betaler for det senere i form af hudrynker, saggy hud og endnu værre hudkræft. Hvis du vil have solens glød uden farerne, kan du få det ved at bruge bronzer kosmetik. Selv om vinteren er døde, kan du pudse et hint af bronzer på ansigtet, så du kan øge din hud og give dig glød af sundhed og unge. Desværre kan det være en udfordring for nogle mennesker at få et bronzer til at se naturligt ud. Her er nogle tips om, hvordan du bruger bronzer, så det ser realistisk ud.

2.

Vælg den rigtige skygge.

Det er her mange mennesker laver en fejl. Hvis du vælger en skygge, der er for mørk, kan bronzer være overvældende og få dig til at se hårdt ud, eller endnu værre, som om du har et snavset ansigt. Vælg en bronzerfarve, der er en til to nuancer, skygge mørkere end din naturlige hudfarve hvis det er midt om vinteren. Om sommeren, når din hud har en lille soleksponering, kan du gå mørkere. Besøg en kosmetisk tæller og prøv flere nuancer på bagsiden af ​​din hånd for at se, hvor godt de supplerer din hud, før du laver dit endelige valg. Hvis det er muligt, se på din hånd under et naturligt lys, ikke lysene på kosmetiske tælleren for at få en mere realistisk ide om, hvordan skyggen virker med din hud.

Brug de rigtige værktøjer.

Det bedste værktøj til anvendelse af bronzer er en stor pulverbørste med bløde børster. Dette giver dig mulighed for at opnå et mere naturligt udseende end en mindre, mere kompakt børste. Sørg for at du står foran et godt spejl, der støder op til det naturlige sollys. Du vil ikke blive overrasket, når du træder ud og diskuterer du ser overdreven ud.

4.

Påfør dit fundament og pulver først.

Før du anbringer bronzer, læg et meget let lag af dit sædvanlige fundament . Ikke at anvende fundament for tung er nøglen. Brug derefter en stor pulver børste til at anvende et let lag af pulver for at udjævne hudtekstur og give et godt lærred til bronzer. Mineralpulver fungerer godt til dette formål. Kontrollér i spejlet for at sikre, at alt er blandet godt og ser naturligt ud.

5.

Påfør Bronzer.

Brug din store pulver børste på en lille smule bronzer og anvende den på områder, der normalt modtager solen. Sæt bronzer let på dine kindben, kæbe, pande og langs næsens sider. Du vil have en smule kontrast, så undgå at anvende bronzer under dine øjne. Brug lette, fejende bevægelser for at undgå at anvende for meget. Du vil muligvis anvende et let lag til din hals for at undgå en afgrænsning med dit ansigt. < /p>

6.

Korrigér eventuelle problemer.

Hvis din bronzer ikke synes at blive blandet godt nok, skal du bruge en ren pulverbørste til at børste de bronzerede områder at blødgøre linjerne. Du kan også let anvende mineralpulver til at blødgøre udseendet.

Du er klar til at gå! Og du gjorde det uden at skade din hud.

Træt af at se blege ud? Bronzer kosmetik kan give dig en sund glød selv midt om vinteren. Her kan du anvende bronzer, så det ser naturligt ud.