Sådan appliceres Mineral Foundation

 

1.

Ryd dit ansigt med uanset rengøringsmiddel, som du normalt bruger. Noxzema er meget godt, fordi det får din hud ren, og nu har de en formel, der ikke giver din hud for tørt.

2.

Fugtighed. Du bør altid have nogle en slags fugtighedscreme på under dit fundament Selvom mineralfundamentet er meget let, har du stadig ikke brug for sminke til at slå sig ned i de fine linjer i dit ansigt. En fugtighedscreme giver også en god glød til dit ansigt i stedet for at blive kedelig. Brug faktisk rent coca smør som fugtighedscreme. En smule går langt.

3.

Dyp din kabuki børste i dit mineralfundament, og giv det en rystelse for at slippe af med overskydende pulver. Jeg blår også på børsten, når jeg har rystet det for at sikre, at overskuddet er væk.

4.

Anvend en cirkulær bevægelse mineralpulveret til hele din ansigt, herunder over dine øjne låg, kæbe linje og hår linje. Du vil sikre dig, at du får det jævnt.

5.

Og det er det .... dit ansigt er frisk og klar!

Tips og advarsler

  • ikke over læg dit ansigt med fugtighedscreme pulver vil holde sig til det første sted du sætter det på, hvis der er for meget fugt.
  • Begyndelsen af ​​et fejlfri ansigt er dit fundament. Med den hotteste tendens til at bruge mineralfundament kan du have et smukt ansigt med lidt eller ingen indsats. Her er nogle tips.