Sådan er du en fashionista uden at bruge din hele løn (eller være billig)

 

1.

Vurder din garderobe. Sæt alt, hvad du bærer jævnligt på, og alt det grundlæggende (som f.eks. Sort arbejdsbukser, gode jeans osv.) Lav en masse af alle tøj, som du heller ikke kan lide eller ikke bære. Inkluder alle tøj, der ikke passer, og vandt ikke i overskuelig fremtid. Tag alle dine favoritter og basics og sæt dem tilbage i dit skab, i farve og ærmer længde rækkefølge. Det kan virke latterligt, men det sparer dig masser af tid om morgenen, når du skal løbe tør for huset i 5 minutter eller mindre.

2.

Tag alle de tøj, du ikke kan lide eller ikke bære og sælge dem. Forsendelsesbutikker er gode for dem af os, der ikke vil have besværet med at håndtere dem, og eBay er en fantastisk måde at sælge, hvis du er villig til at sætte i tid og kræfter. Dette er en fantastisk måde at retfærdiggøre at slippe af med den skjorte, der bare ikke passer dig mere, fordi du vil tjene penge ved at sælge den og ikke bare smide den væk. (Og som et notat, hvis det ikke passer, er det ligegyldigt hvor dejligt det er, fordi ikke-passende tøj er ikke smukke!) Ikke til eBay eller afsendelse? Har en garage salg, eller oprette en tøj bytte med dine venner. En piges skrot er en anden piges skat! Derudover kan enhver penge, du laver ved at sælge dit tøj, gå ret tilbage til at købe nye. Det er kun fair, right?

3.

Find ud af dit budget. Hvad kan du bruge nu, og hvad kan du bruge i fremtiden? Her er mit personlige hint : Skær et par måltider i restauranten om ugen. Du sparer kalorier og penge. Tænk på det på denne måde: spring over et par dyre måltider og få en ny sweater i stedet. Det vil vare længere, og det vil ikke give dig vægt.

4 .

Vælg dine farver. Hvis der er en farve du elsker og ser godt ud på dig, hold dig til det! Hvem bekymrer sig om du har en flok lyserød eller blå i din garderobe? Hvis du kan lide det, og det virker på dig, skal du gå efter det. Jeg har personligt en meget begrænset mængde farver: sort, hvid, pink, rød, burgandy og grå. Du ved hvad? Det virker for mig. Jeg er glad, mine tøj matcher altid, og jeg ved, hvilke farver du skal søge efter, når du køber tøj. Hvis du kan lide mange farver, så rock dem alle! Få en bred vifte af farver og nyd sorten. Bare accepter det faktum, at alle farver er ikke rigtige for alle mennesker - du kan elske den lyse orange top, men hvis det knytter din hudfarve, er det bare ikke værd.

5.

Køb grundlæggende. Jeg kan ikke understrege nok, hvor meget basics har indflydelse på din garderobe. Ingen vil lægge mærke til, om du bærer dine sorte bukser eller jeans hver uge, men de vil se, om du har et virkelig indlysende stykke for ofte ... og det vil ser ud som en dårlig sang på gentagelse. Så alligevel anbefaler jeg et par par velegnede sorte bukser. De behøver ikke at være dyre. Target har fået nogle til en god pris. Vælg et par, der smiler din krop. Rigtigt ben vant normalt ikke så godt som noget med en lille flair. Dernæst skal du have nogle jeans. Jeg vil sige at købe et par - men kun få - par store jeans. Mørke vask er bedst, og gå til den dyrere sort, så de ikke slipper, når bunden rammer jorden. Frayed bukser skaber ikke en ren, seriøs udsmykning. Næste op er t-shirts og tank tops. , flatterende skjorter i alle dine yndlingsbaserede farver. (Sort og hvid er et must.) Jeg er ikke en til grafisk Ts, så jeg vil 100\% anbefale at fylde din garderobe med almindelige t-shirts og supplere med tilbehør. Du kan få disse skjorter på en Banana Republic outlet for næsten ingenting, eller på salg racks overalt. Det overrasker mig stadig, at almindelig tees og tank tops sælges hele tiden. Også tjek New York u0026 amp; Firma for gode ting. Afslut din garderobe med en god jakkeseddel og et par trøjer i dine yndlingsfarver. Du kan altid blande din garderobe, men hold det elegant med din yndlings T-shirt under en gratis sweater. Endelig vil en almindelig hovedbøjle, pony-tail holder af hårstykke binde det hele sammen.

6.

Næste skal bestemme, hvad man skal bære, og hvornår. At være en stor Juicy Couture fan, er det svært for mig at tænke på imitationerne nogle gange. Men Old Navy havde en flot sweatpants / hoodie combo, der var bogstaveligt talt mindre end 1 / 8th af prisen på et saftigt sæt. Og hvis Jeg kommer til at være iført et sweatsuit, det skal hænge ud med venner, alligevel. Så hvorfor skal jeg bruge $135 på en sweatshirt og $80 på sweatpants, når jeg hænger sammen med folk, der har set mig på mit bedste og værste? Tip: Jeg don 't. Få de fancy ting at klæde sig for at imponere. For hver dag at hænge ud, vær ikke bange for at være sparsommelig! Hvis en ven dømmer dig på dit sweatsuit-mærke, er de i virkeligheden 'rigtig ven.'

7.

Slog salgsstativene i. Jeg har gået væk fra Bloomingdales Bloomingdales.com) med fantastiske skjorter til omkring $20. Tjek deres salg. Jeg mener 20\% rabat allerede reduceret salgstøj plus en ekstra 10\% rabat, når du bruger dit Bloomies-kort, gør det virkelig muligt at spare op. Hvem bekymrer sig om t-shirt er sidste sæson? Hvis du elsker det, og det passer, er det det værd. Du kan også ramme outletbutikkerne - du vil få mere for dine penge. Jeg vil anbefale at gå til salg i high end butikker og forretninger, i stedet for at betale fuld pris på lavere niveau butikker. Tøjet vil vare længere, og det er virkelig sjovt at sige, at du har på dig en Juicy eller en Michael Kors! (Jeg anbefaler stærkt Aqua-mærket i Bloomingdales, forresten ... og jeg er Alice og Olivia fanatiker.) Husk dog, køb kun noget, hvis du elsker det, eller det ser bare smukt ud i dit skab, ikke på dig.

8.

Gå lys på trends. Trendy ting er sjovt, men det er ikke nødvendigt I øvrigt vil du virkelig gerne have disse neon leggings, når trenden går væk? Gå videre og hengiv i tendenser, men brug mindre på dem, fordi du vil være over dem, når sæsonen slutter.

9.

Planlæg hvilke sko du vil have og har brug for. Sko kan være vanskelig. Jeg vil sige at få dig et godt par træningssko, hvis du rent faktisk træner. Ellers skal du springe over Nikes og få dig et billigt, men hyggeligt par af hverdagsfremmende sneakers. Splurge på flotte støvler, der holder i årevis. Når det gælder hæle, vil du nok gerne erstatte dem så ofte, så gå til noget sødt, men billigt. Det samme gælder balletflader - gå billigt, men få så mange par som du vil matche dine mange tøj.

10.

Dette trin er at finde ud af, hvor man skal shoppe og hvor man skal springe. For klassikere vil jeg anbefale Gap og Banana Republic. Til hverdagsbrug er Target og Kohls gode - især til kjolebukser. Til de sjove ting går du til Bloomingdales - du kan købe mindre, men du vil elske det, og kvaliteten er fantastisk. Husk - gå til salgsstativet. Ingen vil nogensinde vide det. Hvad angår steder at springe over, ved jeg, at det er fristende at gå til Mandee eller Rainbow, men hoppe over disse butikker, undtagen ting som sokker. Kvaliteten er ikke fantastisk, og når du kender bedre materialer, vil du aldrig vil Gå tilbage til disse steder.

11.

Tilbehøret. Tilbehør gør et tøj. Hold et par gode halskæder, armbånd og hårstykker til hånden for at knytte sammen ethvert outfit. Jeg har røde sko, som du 'dør for at bære, du kan bringe dem i dit outfit med et diskret rødt tilbehør. Min yndlings måde at gøre dette på er at gå til Michael og købe perler. Jeg har lavet masser af billige smykker, som jeg har fået tonsvis af komplimenter på. Bonus: Du kan sælge ekstra smykker til at betale for endnu mere shopping.

12.

Tillid. Når det kommer til det, skal du have tillid for at kunne rocke det. Hvis du ikke gør det, så falder det, og det kommer til dig for ægte. Så tro på dig selv, tro på at få dit tøj til at se godt ud, og du vil være den bedste klædt pige i byen!

Tips og advarsler

  • Hvis du bærer det, skal du elske det, eller det er ikke det værd!
  • Denne artikel fortæller dig, hvordan man klæder sig godt uden at bruge for meget - eller for lidt. Der er balance for alt! Du kan være Fashionista, hvis du vil være!