Sådan finder du den perfekte bh

 

1.

Tænd dit lykkelige ansigt :) Gå ud med en af ​​dine venner til et shoppingscenter i nærheden af ​​- ved at du ved, at der er et par butikker med kvinders undertøj. Et godt sted at find er Victoria Secret Jeg har fundet, at de er meget hjælpsomme og vil endda gøre din måling.

2.

Når du på VS ... søger lidt, lad damerne at du handler og snart vil man spørge om du har brug for hjælp. Sig 'ja' og spørg, om hun kan måle dig. Hun tager dig tilbage i afdelingen om påklædningsrummet og løber ud af båndet. Du vil bede om at forlade på din bh, du har på, mens hun gør hendes ting.

3.

Efter at have foretaget alle målinger, vil hun fortælle dig, hvilken størrelse der er. Dette kan være et meget overraskende øjeblik, som jeg regnede med, at jeg havde en helt forkert størrelse. Hun vil så give dig forskellige bh'er til at prøve, hvilke der er dem, de bærer i deres butik.

4.

Vælg den du mener, føler det bedste .. Jeg vil foreslå at købe i det mindste på hvid / brunbrun til under lyse tøj. Men hele punktet er at købe en bh du har det godt i, føler dig selvsikker i, og som ser godt ud:)

Tips og advarsler

  • At have en ven med dig gennem denne proces vil lette stemningen.
  • Fejr efter med en modelsession med din kæreste / mand /
  • Du vil føle dig selvsikker i din 'perfekte bh'.
  • Nogle bh'er kan være dyre .. men ingen bekymringer. Det er det værd.
  • En god bh kan holde dit bryst se yngre ud.
  • Jeg er sikker på, at hver kvinde derude har undret 'hvor kan jeg finde min bh?' 'Du er ikke alene damer ..... din perfekte bh er derude.