Sådan finder du din mor til bruden eller brudens kjole

 

1.

Vent på Brudens Cue -
Når det kommer til at vælge bryllupsdagsklær, går bruden først. Mødrene skal begynde at handle så tidligt som muligt - men først efter at bruden har valgt sin kjole og brudepigerne 'kjoler. Når dette er sket, vil bruden diskutere hendes præferencer af længder, farver og stilarter hos hendes mor eller begge mødre. Hvis du ikke er tilfreds med den stil, hun foreslår, lad hende vide og udarbejde et kompromis. Det er hendes dag - men momsene skal også være behagelige.

2.

Følg etiketten -
Selve moderen (MOB) vælger typisk sin kjole (tager tegn fra bruden), så høfligt rådgiver sig med moderen (MOG) så hurtigt som muligt for at informere hende om stilen. MOG'en skal derefter vælge et ensemble, der supplerer - ikke matcher - MOB'ens. Denne bruger er absolut ikke påkrævet. Hvis MOB'en slæber og MOG er ivrig efter at handle, kan hun absolut tage initiativ og rådføre sig med MOG eller bruden. Uanset om det er vigtigt for alle at være fleksible og hensynsfuldt.

3. Vælg din farve -
Alle har deres egne præferencer, og enhver farve kan virkelig blive brugt, hvis bruden og mødrene er enige om det. Når det er sagt, vil de fleste rådgive imod disse nuancer:

Hvid eller Elfenben - (ikke konkurrere med bruden)
Sort - (forekommer ikke som i sorg)
Rød - (ikke være for prangende)

Du kan normalt ikke gå galt med lavendel, beige, sølv, burgunder, blå og rose.

4.

Vælg din stil -
Mens du har mere plads til at manøvrere i farver - skal din kjoleformal svare til formaliteten af ​​resten af ​​bryllupsfesten og arrangementet. Hvis det er en aften bryllup og pigerne er i gulvlængde kuglebukser - er det nok bedst at undgå en kort hæmning i et afslappet stof - og omvendt.

p> Start Shopping!
De fleste varehuse og mange specialbutikker har passende kjoleer, der også kan bæres igen til en anden formell fest. Køb med en betroet ven eller familie, hvis dom du kan stole på, hjælper dig med at vælge den stil og farve, der passer bedst til dig.

Sure - dagen kan være alt om bruden og hendes store kjole, men som mor til bruden eller brudgommen - du skal også skinne. Her er alt, hvad du behøver at vide for at sikre, at du ser stilfuld og perfekt coiffed på den store dag.