Sådan fjerner du en ring, der sidder fast på din finger

 

1.

Hvis du finder ud af, at du ikke kan fjerne en ring fra din finger, nedsænk ringhånden i en skål med koldt vand eller bare anbring en isterning. Hvis du ikke har adgang til nogen af ​​disse, skal du blot hæve din arm, så den er over dit hjerte. Dette vil trække blodkarrene og fingrene i hånden og fingrene, så ringen nemt kan fjernes.

2.

Hvis kulden og højden mislykkes, prøv at smøre din finger med sæbe og vand, og prøv at trække ringen af ​​med den anden hånd (vridning hjælper). Hvis du stadig har problemer, Brug et tandstikker, et par pincett eller en nål til at glide et stykke tråd eller tandtråd under ringen og derefter fortsætte med at pakke snoren rundt om din knæk og resten af ​​fingeren ned til din negle. Nu skal du bare slappe af tråden fra den anden ende, og ringen skal komme med den.

3.

Hvis du er ved din wits, slutter u0026 amp; har adgang til et par ringskærere, du kan bruge dem til at skubbe ringen lige ud, men nogle gange kan dette være farligt, og du vil måske ikke ødelægge ringen, fordi den har en sentimental værdi. Hvis alt andet fejler, eller hvis ringen forårsager smerter i din hånd eller finger, skal du kontakte en læge u0026 amp; har det fjernet.

Tips og advarsler

  • Husk at vride.
  • Tålmodighed og finess er nøglen til at få ringen af ​​uden skade dig selv eller forårsage ubehagelig smerte.
  • FORSIGTIG: Indpakning af en lille smule tråd eller snor rundt om fingeren kan afbryde cirkulationen fra din finger til resten af ​​din hånd.
  • De fleste af os ejer og bærer ringe. Det kan være for mode, eller det kan være dit bryllup band. I begge tilfælde har du sikkert fået en ring fast på din hånd mindst en gang, og du ved hvor besværlig og vanskelig det kan være at fjerne ringen. Nogle kan bare have store knuckler som mig selv. I hvert fald har jeg få nyttige tips til at få den irriterende ring fra din finger.