Sådan genopfinde du dit fysiske billede

 

1.

Gå til gymnastiksalen. Selvom du ikke behøver at miste vægten til gymnastiksalen eller få en god træning derhjemme, vil din krop føles stor og give dig en glød.

2.

Gå til dit hår professionelle og bede om et nyt udseende. En skæring og farve vil gøre dig god! Vælg noget, der ikke er for lyst eller for mørkt fra din naturlige farve, så du vil kunne justere, hvis du ikke kan lide det.

3.

Køb nye tøj, der er meget forskellige fra det, du plejer at have. Prøv forskellige farver, tørklæder og andet tilbehør, der bringer kontrast i dit outfit .

4. Brug subtil makeup. Du behøver ikke at have en masse sminke for at forbedre din naturlige skønhed. Alt du behøver er at anvende en anden nuance af læbefarve end du normalt bærer og mascara.

5.

Når du er færdig, tag et kig i spejlet og læg et smil på dit ansigt.Den bedste måde at vise dit nye udseende på er også at møde op med en gruppe venner eller på en begivenhed. Sørg for at du kommer et par minutter senere end alle andre, så når du går ind, vil alle øjne være på dig og alle vil tage mærke til, hvordan spektakulære og forskellige du ser.

Tips og advarsler

  • Vælg det skære og den farve du vil have, før du sidder i en Stylists stol.
  • Brug din tillid stolt! Du er den bedste ting at ryge!
  • Se ikke på nogen andre til godkendelse, det handler om, hvad du kan lide og hvad du vil.
  • Nogensinde vågner op dag efter dag og tror jeg har brug for en forandring. Nå her er en måde at gøre og elske den nye dig!