Sådan har du strålende smuk hud

 

1.

Det første skridt i at få strålende smuk hud er at tørre huden børstning. Gør det en daglig rutine, og det vil helt sikkert forbedre din huds ydre struktur samt stimulere cirkulationen. Brug en blød og naturlig fiberbørste.

2.

Sørg for at Du exfolierer din hud regelmæssigt. Brug en god kropscrub 2-3 gange om ugen for at fjerne den gamle og flaky hud og afslør den nye hud nedenunder.

3.

Du kan øg cirkulationen på din hud ved at tage kolde brusere. Sørg for at du arbejder op med fødderne ned, så du ikke choker dit system. Husk at akklimatisere din krop!

p> du er hovedbund er også en del af din hud, og tager godt af det vil sikre en sund og overordnet krop. Du kan prøve at bryde et æg i en skål og blande det med bananer sammen med heksehassel. Bland det og anvend derefter på dit hår og lad det stå i ca. 30 minutter. Skyl ud og vask med shampoo og balsam. Det vil holde din hårbunds hud frisk og ny!

5. Endelig giv dig selv en afslappende massage. Få din partner til at give dig en oliemassage, som du ligger komfortabelt på ryggen. Start gnide massageolien over hele kroppen. Gentag dette trin i ca. 15 gange. Du vil have en meget afslappet og glødende hud på ingen tid!

Følg nogle enkle trin, og du kan nemt omdanne din kedelige hud til strålende smuk og glødende hud!