Sådan holder du hårfarven nemmere længere

 

1.

Hent din hårfarve på et køb. Dette er så vigtigt. Selvbetjening af dit hår føles som om du sparer penge, men det gør du ikke. Farven vil se bedre ud og blive længere, hvis du går ind og får det gjort. Men hvis du ikke gør det, vil de andre trin stadig hjælpe dig.

2.

Lad være med at tage et bad i op til 24 timer efter at have fået dit hår farvet. Jeg ved, at efter at have fået dit hårfarvet, føler du dig godt og vil vise ud, men det er hurtigst muligt at dusje din farve efter at have farget. Farven falder ud. Dine hårstrenge er stadig åbne og farve falder ud. Så du har betalt for en god farve for en eller to nætter ud. Bare vent til bad.

DON 'T sæt varmeværktøjer på dit hår i op til 24 timer. Jeg ved, at du hader mig lige nu, men jeg vil redde dig penge, hvis du gør det.Hårstrengene er stadig meget bløde i de første 24 timer, så at lægge varme på dem vil beskadige dit hår og falme farve. Beskadiget hår er ikke farvning så meget som det er at lægge for meget varme på håret.

4. Sprøjt forlade i balsam på dit hår dagligt før og efter fiksering af dit hår. Forladelsen fungerer som et skjold, der holder håret fra direkte sollys Prøv at finde stylinghjælpemidler, der har en SPF i dem. Når du går på at sprøjte efterladt i balsam igen efter håret er færdigt, må du kun spraye en let belægning for ikke at skade din færdige stil.

5.

Tips og Advarsler

  • Bruser i koldere vand. Varmt vand vil forsvinde håret hurtigere.
  • Hold altid til farveløsningshampoo og balsam.
  • Giv dit hår en hviledag om ugen.
  • Stilhår med opvarmningsværktøjer i lave indstillinger
  • Alle farver er forskellige og vil fade anderledes. Rød s vil falde hurtigst og behøve det mest holdbare.
  • I denne nemme trin for trin, hvordan jeg går i gang med, hvordan du holder hårfarven på dig, ser godt ud. Der er nogle meget nemme trin, du kan gøre for at holde farve fra fading. Du behøver ikke at gå til hårbutikken for at røre op så ofte, og det vil spare dig penge.