Sådan kjole du med en rigelig bagud

 

Følg disse tips og ideer

1.

Kjole på at 'narre øjet' til at se en slankere og mere slankere du. Navnet på spillet er camouflage. Det hjælper også, hvis du forsøger at skabe balance: Vælg at strukturere bredere skuldre, og fokus på at lægge vægt på din nakke og buste og væk fra dine hofter. Der er en række tøj tricks, der kan hjælpe dig med at nå dette mål. Lav en tjekliste, før du handler og medbringe en ven med et kamera for at bekræfte din forskning, før du køber.

2.

Vælg enhver skjorte eller kjole med et wrap element i sin styling . (Du er heldig, de er en moderne mode trend.) Wrap beklædningen gør flere ting: det skaber interesse i taljen 'den mindste del af din silhuet; den cinches i og giver dig en linje, der bevæger sig diagonalt, tager synet linjen væk fra dine hofters brede synsvinkel.

3.

Søg efter A: Nederdele, der flammer ud i en A-linje form, er den bedste type beklædningsgenstand ingen Et andet udseende, der simulerer denne form, er empire taljebeklædningsgenstande: toppe og kjoler, der danner et bånd lige under brystet og derefter falde ud i en A-form derfra. Når denne slags tøjkonstruktion skimmer din krop, gør det til en line, der lægger vægt på din bageste ende.

4.

Køb ikke tøj med indbyggede pletter, som kun vil tilføre bulk til din form. Du vil have en glat front til dine beklædninger for at skabe en glattere linje. Vær også opmærksom på overskydende lommer og udsmykninger, de vil kun henlede opmærksomheden på dine stød eller fejl. Nogle større kvinder finder endda succes med bukser, der lynlås op på siden, (forfra den forreste glidelås). Bukser med side lynlåse, ryglips og glatte frontstilstande gør dine bukser slankere og mere stilfulde.

5.

Vær forsigtig med spandex. Stretch er fint, når det er indbygget i beklædningsgenstande som bukser og nederdele, men hvis det er tilfældet, skal pasformen være afgørende. Intet er værre end leggings eller for tætte bukser. Hvis der er træk over skridtet, skal du åbne 'smil' med knaphuller eller muffin-top spillover, nix strækningen. Stræk er bedst, når det danner ekstra 'maven kontrol' og der er mange nye beklædningsgenstande konstrueret på den måde nu, tak himmel. (Hvis du skal bære leggings eller ny slank jean, brug en ikke-monteret, fuld tunic-længde øverst over den.) Studerende stil: Den bedste pasform i bukser vil være lige ben eller bootcut. De højt midterede? Undgå dem. Og glem alt, der forringes til ankelen eller virker for monteret 'katastrofe' (for ikke at nævne gammeldags for dig).

6.

Køb kortere jakker, pas på jakker, der slutter på den bredeste del af dine hofter. Den gamle teori var, at længere jakker dækker store støvler, men hvor de ender i længden gør hele forskellen i dag. Jeg ved, at det virker modstridende, du sh Du skal bruge denne ven med et kamera, så du kan se forskellen for dig selv. Uden klamring: Lagene er fine, og med rene eller vævslagene kan du bruge dem med lethed, bare sørg for at de ikke klæber. Hvis du vil bære en cardigan, skal du dog vælge noget meget langt, en linje der vil trække øjet ned og ud, noget langs 'duster' længden. Watchwords her er imidlertid igen egnet til at det ikke må være for lille eller alt for clingy. Materialerne skal være betydelige og undgå noget spinkelt, strukturen er uendeligt bedre; Du har brug for stof, der snor sig fint.

7.

Prøv Spanx slankende undertøj, der holder dig ind for en mere slank silohuette. Der er nogle flotte undertøj på markedet, der kan slanke din talje og hofter en hel bukse størrelse. Disse er ikke som fortidens 'girdles', og omkostningerne er ikke forbudte (en Spanx-kort kører ca. $30.)

8.

Størr op. Dette er det vigtigste tip til brede hofter: husk hofteformatet. Du skal købe artikler, der passer til dine hofter først. De kan ikke være stramme. Hvis du har brug for at få taljen ændret eller taget i, skal du gøre det. Men prøv ikke at klemme ind i et beklædningsgenstand, der passer til både taljen og hofterne, du har sandsynligvis ikke fundet en passende pasform. Find en person, der syer og behandler dem som en gudinde. Farve på bunden er bedst, hvis det er solidt og mørkt. Hvide jeans er ikke skabt til store støvletter. Store mønstre, striber og plaider (herunder tweed og tung tekstur) vil kun understreger og trækker øjet ned og ind i din størrelse. Brug lyse farverige mønstre på din øverste halvdel i dine skjorter og toppe. Også en bluse med en dyb V-hals eller en top, der udvider dine skuldre er optimal.

Tips og advarsler

  • Tag også sko i betragtning; bånd eller alt for delikat vil være uforholdsmæssigt, hvis du har tykkere ben eller ankler.
  • Bemærk: Hvis der er en selvstofstrimmel, der løber lige ned midt i buksebenet gennem knæskallen til bunden, er det godt, fordi det hjælper med at udvide et længere og slankere look.
  • < li> Undgå afgrødebukser, da de skærer længden af ​​benet og gør dine ben kortere, når du har store eller større hofter. Mange kvinder i dag vil fortælle dig, at de kropsdele, de mindst synes om, er deres hofter og skinker. Du kan ikke bekæmpe arvelighed, men hvis de store hoftegener løber i din familie, kan du se din kost for at blive mindre og du kan motionere for at blive tonet, men medmindre du har kirurgi, kan du lige så godt lære at bedst klæde sig din rigelig bagved.