Sådan kommer du ud af døren til arbejde i under 20 minutter ~ for kvinder

 

1.

Natten før er din chance for at komme foran kampen i morgen. Efter aftensmad er sat væk, skal du sætte dit tøj til næste dag. At blive et 'væsen af ​​vane' kan være en god ting her. Nøjagtigt indstille alt, hvad du vil have, herunder: undies, armbåndsur og smykker. Jeg har en badeværelsesstol, som jeg lægger alt på, så jeg er klar til at primp og børste tænderne straks efter påklædning.

2.

Prøv at gå i seng på samme tid hver nat for at sikre 7-8 timers søvn. Bare dette trin alene kan være det, der holder dig fra at sove over næste morgen og kører sent .

For at hjælpe dig med at få uforstyrret hvile hele natten, brug en hvid støjmaskine, som er fantastisk til lyddæmpende støjende naboer, gøenhunde og tv-showet nedenunder. Hvide støjmaskiner har indstillinger for mange beroligende lyde som: crickets u0026 ocean bølger. Omkostningseffektive også på omkring $15- $25.

3.

Indstil din daglige alarm i 20 minutter tidligere end du faktisk skal gøre dig klar til et afslappet tempo. Tag dig selv på en fridag, så du måler, hvor meget tid du virkelig har brug for. Jeg har en lang pendling til arbejde. Dette trin hjælper mig, fordi når jeg rejser mig og bemærker at en fod af sne ha s faldet eller det er super tåget og jeg skal køre 30 MPH for at være sikker, gør jeg min 20 minutters rush rutine her for at komme ud af døren så hurtigt som muligt. Jeg bliver også drevet meget tungt for at være endda 1 minut for sent. Jeg ville faktisk blive fyret, hvis jeg var sen 5 gange om et år, så jeg er i tide som en nødvendighed!

4.

Lad os nedbryde 20 minutters haste rutine:
Svamp bathe din krop med en varm vaskeklud. Anvend deodorant. For at opfriske dit hårdå ... i badevasken - vask kun dit hårs smør u0026 amp; hurtigt blæse dem tørre. Hurtig sminke: Brug Olay daglig ansigtsdug til at rense dit ansigt. Dab på tonet fugtighedscreme, børste Bronzer på kinderne. Brug kun 2 nuancer med øjenskygge: en mørk grå eller brun u0026 amp; en meget lys skygge. Påfør den mørke nuance på dine låg og lyset til din pandeben (det gør dig også mere vågen). Påfør et lag Clinique s 'Powerlash' sort mascara (du har måske en favorit, men det er en, der varer ALLE dage uden at smøre i et lag). Spritz en meget frisk, ren duft på din krop og pulspunkter ( du savnede din morgenbruser, så hold dig ikke over dette trin). Jeg kan godt lide u0026 quot; Pink u0026 quot; af Victoria Secret eller Clinique 's' Happy '. Klæd dig på. Børste tænder.

Anvend læbestift sidste. Du er klar til omverdenen !!

5. < / p>

Brun bagged frokost. Jeg formoder, at hvis du var meget organiseret, ville du pakke din frokost og sætte den i køleskabet for at være klar til dig den næste dag, når du laver middag natten før. Jeg er ikke helt SuperWoman, hahaha, så jeg holder en 6 pakke Slim Fast shakes og en kasse med morgenmad, havregryn-granola barer på arbejde. Jeg bringer ind mere, før jeg løber ud, og det forhindrer mig i at gå ud af sulten, hvis jeg er forhastet.

6.

Last minute ting som: bilnøgler, mobiltelefon, sikkerhedsmærke, dokumentmappe osv. skal opbevares på samme sted hver dag. Når jeg skiller mig ud fra arbejdet, lægger jeg mit mærke i sin specielle indehaver i min bil. På den måde kan jeg ikke forlade arbejde uden det!

Nå har du alt, kører sikkert og har en god dag !!!

Tips og advarsler

  • Hvis du har en baby eller skolebørn at gøre sig klar også, skal du tilføje 10 minutter, pr. Barn, til din morgenrutine. Hold barnets lektier, rygsække, vækkeur, tøj, mv. Oprettet, ligesom du gør for dine egne ting.
  • Ikke fart for at spare tid på at komme i gang. Det er ikke det værd.
  • Kom til at arbejde i tide hver dag! Vær hurtig selv om de morgen du sover gennem din alarm og har knap 20 minutter at komme ud af døren ... på en præsentabel måde. Her viser jeg nogle præ-planlægningstips, som er super tidsparere ...