Sådan opretter du Krøller

 

1.

Begynd med at tage et stykke klud og skære det i strimler. Ting du kan bruge omfatter en gammel pudebetræk, t-shirt, håndklæde eller endda strømpebukser. Skær i strimler omkring en tomme bred (mere eller mindre er fint) og omkring seks inches lang. Antallet af klude du skal have, afhænger af tykkelsen af ​​dit hår. Prøv at lave nogle testkrøller, før du skærer alle dine strimler.

2.

Vask og kondens dit hår som sædvanligt (jeg ville ikke gå til virkelig tung dyb conditionere). dit hår lufttørre. Hvis du beslutter dig for at bruge en lille gel, skal du køre en dab gennem dit hår, før du fortsætter til det næste trin i dine kludkrøller.

3.

Når dit hår er tørt, tag det af: del dit hår, som du normalt bærer det og derefter afsnittet af dit hår afhængigt af hvor mange krøller du vil have i dit hår. (Du kan dele det som du arbejder.) Hvis dit hår er lidt fugtigt, skal du vil have strammere krøller. Antallet af sektioner, du laver, bestemmer antallet af krøller, du opretter.

4.

Tag din klud, start i bunden af ​​dit hår og krølle dit hår rundt omkring strimlen af ​​klud, slutter det så tæt på din hovedbund som du gerne vil. Det hjælper, hvis du klemmer hårets spids i midten af ​​kluden og derefter ruller op. Dette vil gøre meget små krøller, der ser særligt søde ud på børn.

Hvis du gerne vil lave større krøller, kan du bruge en lille flaske (eller noget rundt og så bredt som du gerne vil dine krøller at være som en guide. Klem håret med kludet, tryk på kludet mod flasken og rul det op. Bind kludet og træk flasken ud.

Du kan lave ringetoner ved at vride håret før Når du har håret krøllet, skal du binde strimlerne sammen. Fortsæt med at gøre det hele vejen rundt om dit hoved, indtil hele dit hoved er i. rag krøller.

6.

Når du er færdig, er det tid til bare at lade det sætte. Jo længere du forlader tragterne, vil curlier dit hår være. Jeg anbefaler at lade dem ind i en time eller to og derefter teste den for at se, hvordan ragkrøllen kommer sammen. Du kan også sove i dem. I modsætning til normale krøllere er ragkrøller overraskende behagelige at sove i.

7. Når dit hår er tørt, tag kludeene langsomt ud. Du skal ikke bare trække dem ud, slappe af dem, så dit hår ikke bliver forvirret. For ringletter skal du prøve at trække ragen ned i stedet for ud.

8.

Slut på at tage krøllerne ud, kør fingrene gennem dit hår, tilsæt lidt hårspray og voila! Smukt!

Tips og advarsler

  • Fleece fungerer rigtig godt for dine trapper.
  • Det hjælper med at få en anden person til at gøre tilbage til dig!
  • Pas på at tage tæpperne ud, så du ikke smutter håret!
  • Hvis du er på udkig efter en anderledes og interessant frisyre, der ikke er dårligt for dit hår som perms, farve og krølleapparater, skal du prøve kludkrøller. De er enkle, tager ikke så lang tid, og vil efterlade dig med et hoved fyldt med dejlige krøller!

    I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan man laver ragkrøller.