Sådan sparer du penge på beklædningsgenstande i hårde tider

 

1.

Køb dit eget skab først. Du har sikkert hørt det råd om og om igen, men det er stadig sandt. Du har uden tvivl nogle ting, som du har glemt var selv der.Den grundlæggende sorte blazer vil gå ret pænt med dit røde kjørt. Sorte bukser virker godt med næsten alt.

2.

Rediger alt, hvad der behøves. En god skrædder kan være dyrt, men ikke så høj som at købe noget nyt.

3.

Opdag, hvilke dage dine yndlingsbutikker markerer priserne nede , og ramte stativene foran folkemængderne. Mange butikker, såsom Gap, rabatvarer i midten af ​​ugen. En tur til indkøbscenteret på onsdag kan netop give dig nogle gode stjæle, og butikkerne bliver heller ikke overfyldt. /p>

4.

Host en tøj bytte med dine pige venner. Alle bringer over nogle ting, de ikke vil have, og du bytter væk. Kast nogle lækre godbidder og en flaske vin, og alle er sat til en god aften.

5.

Tjek butikkerne for utroligt gode tilbud. En Coach pung til mindre end $10? Noget muligt. Thrift butikker er kommet op i verden. Mange af dem har nu påklædningsrum, accepterer kreditkort og tilbyder tilbagevenden politikker.

6.

Find nogle fantastiske tilbud på eBay. Men husk, de fleste sælgere giver dig ikke mulighed for at vende tilbage. Kend dine mærker og størrelser.

Tips og advarsler

  • Giv generøst. Lad ikke ubrugte tøj sidder i dit skab. I stedet skal du donere dem til din foretrukne velgørenheds butikshandel. Du får en god skatdonation og et godt øjeblik.
  • Tøffe økonomiske tider kan udgøre en udfordring, når du har brug for et stilfuldt og klassisk kontorskab. Det ser ud til at prisen på alt går op, mens din bankkonto går ned. Men der er stadig måder at spare penge på tøj basics i hårde tider.