Sådan sparer du tid, når du handler for tøj

 

1.

Opret en klokvis rute for at ramme alle de butikker, du vil besøge. Dette resulterer i flere rigtige drejninger, hvilket sparer tid.

2.

Hvis vejret er cool, skal du klæde i lag. Indkøbscentre og stormagasiner er notorisk overopvarmede. Brug flere lette lag, som du nemt kan kaste og bære. Hvis en beklædning er tilgængelig, skal du bruge den. Det er en mindre ting at bekymre sig om at fjerne i omklædningsrummet.

3.

Bær en lille håndtaske med bare de væsentligste ting, helst en, der sikkert lægger sig til din krop, ligesom en skuldertaske med en kort stroppe eller en kropsække. Du ønsker ikke at bære unødvendig vægt. Hvis du kan passe dine essentials i en lynlås med pung, skal du overføre pungen helt.

4.

Brug underbeklædningsgenstande, der passer til den type tøj du vil prøve.

5. Brug en tætte tank eller camisole som dit første lag. Du behøver ikke fjerne det for at prøve de fleste toppe, bluser eller kjoler.

6.

Brug behagelige slip-on sko til hurtig sko fjernelse.

7.

For super-hurtige forsøg i billigere / rabat butikker, slid leggings og en tank med en lang trøje eller frakke. Prøv varer på i gangene. Men gør det ikke i et stormagasin eller butik!

8.

Lær dine målinger eller skriv dem på et kort i din tegnebog. Tag en sømstresses fleksible målebånd og måler tøj frem for at prøve det på. I sidste ende vil du kunne 'øje' din størrelse og vide, om den passer.

9.

Lær din kropstype og forstå, hvilken mode silhuetter og detaljer fladere det. Lige så vigtigt, lære hvilke stilarter du ikke smigrer dig og ikke spilde nogen tid med at overveje dem.

Få kendskab til dine yndlingsbutikker 'returpolitik. Hvis du er kort på tid, og du kender dig, vender du snart tilbage til butikken, tag en chance og køb den. Prøv det hjemme (med tags), og hvis det ikke passer eller smigre, returner det.

11.

Vælg den passende stall, der er tættest på 3-vejs spejlet, hvis en er ikke installeret indeni.

12.

Når du prøver noget på, vil du straks vide, om det føles rigtigt eller ej. Stol på din tarm og køb den eller gå videre til det næste stykke.

13.

Shop alene. Det er sjovt at handle med en ven, men ikke når tiden er kort. Du vil hver især gøre bedre brug af din tid, hvis du opdeler og etablerer en møde tid og sted.

Hvis du er på vej ud for at shoppe efter tøj, gør oplevelsen mindre dræning og tidskrævende ved at forberede og påklæbe til hurtige prøvninger og nem manøvrering.