Sådan vælger du Resort Garderobe Basics

 

1.

Vurder din livsstil. En person, der er lokal på en ferie hot spot, kan have mere resort slid behov end en turist. Hvis du er på ferie, skal du kigge på din rejseplan og koordinere dine garderobebehov for hver aktivitet. Hvis du søger at nå udvej, skal du kigge efter en sæson eller endog hele året rundt, overveje dine typiske aktiviteter og planlægge i overensstemmelse hermed .

2.

Window shop online til autentiske verdslige stykker. Tidligere var det svært at finde helt unikt resort slid, medmindre du faktisk rejste til et bestemt sted, havde stykket importeret til en høj pris eller købt en efterligning. Det er muligt at undersøge og søge autentiske stykker fra en egentlig region.

3.

Se på tøjmærker til letvægts og åndbart materiale. Resort klædeskab grundlæggende bør være behagelig, nem at rengøre og pakke. Det skal kræve minimal eller ingen strygning. Fælles materialer er bomuld, poplin, silke og linned.

4.

Find afslappede passer. Tunikaer, kofanger og løse linnedbukser findes i høj mode. Disse designs giver også en behagelig form.

5.

Søg lyse farver. Sun-gennemblødt destinationer tilskynder ofte optimisme med lyse farver. Brilliant blues og whites findes almindeligt i Middelhavet, mens forskellige lyse farver i regnbuen kan findes blandet i caribisk arkitektur og lokalbefolkningens tøj.

Embrace globale trykker.Den mest berømte resort slid print er det stereotype Hawaiian Hibiscus mønster.Der er også andre eksotiske udskrifter, der adskiller sig fra hver region over hele verden .Kig efter forskellige udskrifter, samt slående farvekombinationer.

7.

Gå på nautiske steder. Slidten var også kendt som 'cruise wear'. Det nautiske udseende var inspireret af den velhavende oprindelse af resort slid fra aktiviteter som sejlads og sejlads. Se efter hvid og mørk marineblå stripede toppe med subtile detaljer, som guldknapper. Hvide bunde, såsom bukser eller skarpe cuffed shorts, kan også parres med udseendet. Find tilbehør, såsom ankerformede øreringe eller reb armbånd. Sørg for ikke at gå overbord med seafaring detaljer.

8.

Overvej sort og hvid. Disse neutrale farver giver nogle af de mest grundlæggende grunde i enhver garderobe. Hvid afspejler varme og er perfekt til at holde sig køligt i de varme troper. En strikket ikke-jern sort kjole er en simpel mulighed, der kan overgå godt fra dag til dag.

9.

Få det perfekte badedragt til dine behov. Hvis du planlægger at bo i vandet ofte, kan du investere i en sporty badedragt. Men hvis du planlægger at solbade for at opnå en misundelig solbrændthed, kan du vælge en badedragt baseret på mode. En svømmedeksel er valgfri.

10.

Brug sandaler. Disse sko er nemme at bære. Hvis du planlægger at gå meget, skal du overveje at få sandaler bygget til komfort. Hvis du kommer til at hænge rundt i udvej, vil du måske finde sandaler, der udelukkende er bygget til mode.

11.

Vælg tilbehør for at beskytte dig mod solen. Få solbriller og en floppy hat til at beskytte dine øjne og hud mod solens stråler.

12.

Gå på en skattejagt på smykker. Hvis du er på ferie, finder du lokale smykker, som du kan tilføje til din udvej garderobe og hævder som en autentisk souvenir. Hvis du ønsker et feriested, skal du have noget skattejagt i forskellige butikker, online eller sejle gennem unikke butikker til brug i butikker.

Få en let sweater. Kast på en sweater til de travle dage eller kølige nætter.

14.

Få flip-flops eller sandaler. Flip-flops eller sandaler er et andet varmt vejr vigtigt. Sørg for at de er komfortable, især hvis du planlægger at gå meget i løbet af ferien.

15.

Find nogle sjove tilbehør, som er perfekte til din ferie. elementer, der er naturlige og nemme at bruge. Overvej at kigge efter smykker, der indeholder skaller, klipper eller andre naturlige genstande. Du kan også søge tilbehør på din ferieplads.

16.

Se efter lyse farver eller eksotiske mønstre. Vær ikke bange for at blande lyse farver. Se efter mønstre, der minder dig om langt væk tropiske getaways.

Tips og advarsler

  • Beskyt din hud. Solcreme er en skønhed, der er afgørende for at beskytte dig mod solens skadelige stråler.
  • Tidligere var resort slid engang forbundet med en lille gruppe af elite og velhavende jet settere. Disse mennesker vil finde unikke stykker under deres hyppige ophold på eksotiske og tropiske steder. Designere er siden blevet inspireret af dette begreb på påklædning til fritidsaktiviteter. Mange har leveret stilfulde resort ser til mainstream. Designere udsender ofte specifikke linjer dedikeret til udvej tøj i varme sæsoner. Stigningen af ​​feriestedet er blevet tydeligt på populære feriemål som Phoenix, Las Vegas og Honolulu. Det betyder en tværkulturel forståelse og en følelse af velstand. Stilen har været populær på grund af dens afslappede, nemme at bære stykker.