Sådan vælger du brilleregler

 

1.

Gennemgå med din øjenlæge eventuelle begrænsninger eller krav, som vil påvirke din vision, og som skal tages i betragtning ved valg af rammer. Nogle gange bestemmes de generelle krav til rammens størrelse og form af receptet for linserne.

2.

Overvej pasform. Den person, der sælger dine rammer, er normalt uddannet til at sikre, at dine rammer fungerer sammen med lægenes recept - men den person kan ikke altid være en ekspert på pasform. Du skal se gennem midten af ​​linsen, templerne skal være tæt på dit hoved, og rammens toppen skal ikke være højere end dine øjenbryn.

3.

Tænk på din generelle mode stil og din garderobe. Hvis du bruger det meste af din tid i en jakkesæt, ville en mere konservativ rammeform være passende. Til afslappet kjole har du flere muligheder. Hvis dit tøj plejer at falde ind i kategorien brun / brunbrun / beige, kan du f.eks. Koordinere med disse farver. Hvis du har en varieret og farvestrålende garderobe, kan du overveje wirerammer som en go-med-alt-mulighed. Hvis du har øreringe, vil du sandsynligvis vælge den farve (sølv eller guld), der passer til din overordnede øreringe farve.

4.

Tag din kropsstørrelse i betragtning . En stor person kan se flot ud i overdimensionerede briller; mens et lille person vil blive dværget af dem. Omvendt kan småbriller være ude af proportioner på et større individ.

5.

Overvej din ansigtsform, når du vælger rammer. Selvom ovale ansigter generelt kan komme forbi med enhver form for briller, kan de med andre ansigtsformer ofte bruge rammer til at kompensere for sådanne egenskaber som en firkantet kæbe eller høj pande.

6.

Tag et kamera med dig, når du vælger briller. Bed nogen om at tage billeder af dig i forskellige rammer; tag billederne hjem og studer dem i et par dage før du foretager dit valg. Som et alternativ kan du måske prøve briller i en u0026 # x201C; virtuel u0026 # x201D; ramme butik. Du uploader blot et billede af dig selv og u0026 # x201C; prøv på u0026 # x201D; forskellige rammer. Et link til et af disse websteder findes i Ressourcer.

Tips og advarsler

  • Se efter briller, mens du laver en frisk frisure og enhver makeup, som du normalt bruger .
  • Spørg om garantier på rammer, før du køber dem.
  • For os med begrænset syn er vores vigtigste mode tilbehør de rammer vi vælger til vores briller. Men uanset deres udseende er det vigtigt at sikre, at de rammer, du vælger, vil fungere med de linser, du er blevet foreskrevet. Når du har indsnævret valget baseret på visionbehov, skal du overveje pasform, stil, form og farve, før du går væk med briller, du er virkelig glad for at bære.