Sådan vaskes og pakkes kort hår

 

1.

Det første du skal gøre er at få alle de ting, du har brug for på det sted, hvor du vil vaske og indpakke dit hår. Som f.eks. Shampoo, kam osv. For at få det bedste resultat skal du få en shampoo, der passer med din hårtype, såsom flade, tørre, olieagtige, kemisk behandlede eller normale.

Nu er det meget sundere at vaske dit hår med koldt vand, men de fleste kan ikke klare det, så sørg for at temperaturen ikke er varmere end lunken. Da dit hoved er nede og vandet løber frem, kan jeg først vaske ryggen af ​​mit hår og arbejde min vej til forsiden. Sørg for, at al sæbe er ud, inden du går videre til næste trin.

3.

Efter dit færdige vaske dit hår kan du begynde at pakke. Det første du skal gøre er at lægge en god mængde wrap skum i dine hænder og på dit hår. Nok til at mætte hele dit hoved. Komb derefter hele dit hår ned i det naturlige retning. Hvad jeg mener med dette er kam fronten til forsiden, tilbage til ryggen og siderne til siden.

4.

Det sidste skridt er at indhente hår, du skal først regne ud hvilken vej du ønsker at pakke hår til venstre eller højre. Derefter pakker du langsomt ved at kæme og børste håret i et cirkulært mønster, indtil der ikke er noget hår tilbage til at pakke. Sørg for at glatte denne skimmel, du lige har lavet med penslen. (Det tager tid, men med øvelse får du det.) Tag derefter formstrimlerne og læg dem fra bagud til forkant og slips forfra. Du skal muligvis bruge omkring tre eller fire. Nu har du med succes indpakket dit hår. Efter at det tørrer kammen og stilen som ønsket.

Tips og advarsler

  • Brug en sidde under tørretumbler for at gøre ombrydet tørre hurtigere.
  • Denne artikel vil forklare, hvordan man skal vaske og pakke et kort hårskåret korrekt.