Simple gør det selv frisure

 

Halv op, Halv ned

Et feminint udseende kan opnås ved at halve håret op og efterlade halvt ned. Denne stil er velegnet til enten krøllet eller lige hår og er meget nemt at skabe. Du skal bruge en kam, pony tail holder (enten tykt stof eller slank elastik) og et spejl. Den vanskelige del får en jævn del, selv om det bliver enklere med praksis. Tag halvdelen af ​​håret, fra toppen af ​​ørerne og skab en del fra den ene side af hovedet til den anden. Tjek dit spejl for nøjagtighed (at lave en pæn linie er målet). Når du har splittet håret, tag din holder og den øverste del af håret i en ponyhale, og stop lige for at trække hele håret igennem og efterlade en løs bolle. Denne stil kan virke afslappet med løse krøller, der strækker sig fra bunken eller elegant med håret tættere fastgjort.

Simple Twists

En anden alsidig frisyre kan fremstilles ved hjælp af et lille klips eller barrette, et spejl, et hår slips og en kam. Lav en del fra toppen af ​​dine ører til toppen af ​​dit hoved og ned til det andet øre (tænk regnbue), og bind så bunden af ​​håret tilbage, så det er ude af vejen. Lav en anden del ned i midten af ​​dit hoved (mellem øjnene) ved hjælp af den øverste del af håret. Så tag hver side sektion og løst vride håret, fastgør hver side med dit klip eller barrette på toppen af ​​hovedet. Når begge sider er vredet tilbage, lad den nederste del af håret være fri.

Side Braids

For de der ved, hvordan man kan flette, kan en simpel frisure opnås med to sidebredder. Du skal bruge et par bobby pins, et elastisk hår slips, en kam og et spejl. Tag en 2-tommers sektion fra forsiden af ​​håret (mellem øjnene) og klip håret tilbage med dine bobby pins. Så tag en side sektion af håret og fletningen, efterlade et par inches ubearbejdet. Gør det samme for den anden side (med samme mængde hår) og fastgør begge fletter med en elastisk slips bag hovedet. Brug så meget eller lidt af håret som du føler er passende (denne stil kan være subtil eller fed på grund af fletningens størrelse). Et godt alternativ til at få dit hår skåret, farvet eller forarbejdet er et nyt 'gør'. Der er enkle måder at fixe dit hår på uden at justere længden eller farven. For dem med langt hår er mulighederne vundne. Enkle stilarter kan bæres med elegante, afslappede eller sporty tøj. Tilføjelse af fancy guldbarrer eller prydninger kan være alt, hvad der er nødvendigt for at tilføje et sofistikeret element til en almindelig stil.