Skridt til at få 360 bølger

 

360 Waves Style

Denne frisure er simpelthen en kort afro stil, som du oftest ser på afroamerikanske mænd; Afroamerikanske kvinder med kort, naturligt hår kan også have denne stil. Fordi den har bølget hår rundt om hovedet, er det her navnet 360 bølger kommer fra. Det virker bedst på tæt krøllet eller afro tekstureret hår, der er omkring en halv tomme eller kortere i længden. For det smukkeste udseende kræver det også rene kanter rundt omkring. Du skal muligvis besøge din barber en gang om ugen for at holde denne stil skarp.

Før du begynder at børste

Vedligeholdelse af dit hår om natten er et afgørende skridt til at opretholde 360 ​​bølger om dagen. Du skal holde dit hår korrekt dækket og sikret. Du kan bruge en gammel strømpe eller en 'doo rag'. Den vigtigste overvejelse er, at dit hårdæksel passer snævert over hovedet og forbliver på, mens du sover. Det skal være lavet af et glat materiale som nylon eller satin. Du skal også sørge for, at dit hår og hovedbund er sunde. Du bør shampoo og betinget dit hår omkring en gang om ugen med fugtighedsgivende produkter.

Sådan bør du bore dit hår i 360 waves

Første gang du forsøger at oprette 360 ​​bølger, er du måske ikke helt tilfreds med resultatet. Dette skyldes, at dit hår skal 'trænes' for nemt at falde i bølgemønsteret.

Brug en børste med naturlige bølgebørster. Du kan få brug for en blød eller medium børste. Nogle børster vil være for bløde til at give dig de bølger, du er efter, så du må muligvis eksperimentere med mere end en børste. Børste i sektioner med lidt fugtigt hår. Start på toppen af hovedet og børsten nede på forsiden, så børste du fra toppen af ​​dit hoved til nakkenes nakke. Endelig børst på begge sider af hovedet, fra kronen mod ørens forside. Brug for hvert afsnit om 50 slag.

Du bør gøre det første om morgenen og fortsætte det hele dagen, når du har plejetid. Du bør også gøre denne børstningsrutine inden du går i seng og dækker dit hår efter dig 'Du er færdig med børstning.

Det kan tage et par uger, før du ser en dyb bølgeformet dannelse. En let daglig anvendelse af pomade kan hjælpe dit hår med at blive på plads, samt regelmæssige besøg hos din barbermand. Hvis du vil have 360 ​​bølger stil, er der trin, du skal tage, før du selv begynder at pleje. Denne stil, der er populær blandt afroamerikanske mænd, virker med hårets naturlige tendens til at krølle og bølge. Med passende pleje og styling kan du skabe dette let udseende helst.