Straight Cut frisurer

  Inspirationen til frisurer er kommet fra vilde dyr, nytteværker, kunst og endda en fejlagtig saksagtige saks. Ingen haircut følger altid de samme regler, så det grundlæggende kan tilpasses og formes til at passe til en kvindes ansigt eller præference. Langt lige hårklipp er bedst slidt efter at de er blevet tørret, men nogle korte og lige stykker ser lige så godt ud rodet som de gør pæne. Det er helt smage.

Bob

Bobs frisyren blev populær i slutningen af ​​1910'erne og begyndelsen af ​​1920'erne. Dette hårklipp var en radikal forandring for kvinder efter WWI og var et snit, der var let at vedligeholde. Den traditionelle bob er kort, normalt haklængde, og har korte, lige skårne bøffer. I årenes løb har bob udviklet sig og blev populariseret igen af ​​skuespillerinden Katie Holmes. Bobs kan bæres glat eller med enderne spidset op, med lag eller uden bangs. Klippet er meget alsidigt. Den mest snakkede bob frisyre i de seneste år har været den for første dame Michelle Obama.

Wedge

I 1970'erne bragte den olympiske skøjter Dorothy Hamill endnu en kort hårklipp i spidsen. Kilen, en a-linje skåret med subtile lag, der bevæger sig frit, var populært hos sportsfolk på det tidspunkt. Det gav kvindelige atleter en kort, at de ikke behøvede at trække sig tilbage, men det ramte stadig ansigtet på en feminin måde. Kilen er et godt hårklipp for kvinder med runde ansigter og lige hår. De skrånende vinkler hjælper med at definere kindben og giver illusionen af ​​flere langstrakte funktioner. Længden af ​​en kantsnit varierer fra at falde til kæbekanten for bare at feje skuldrene. Skæringen er bedst, hvis den er børstet og blæst --- lagene ser bedre ud måde.

Pixie

Pixie er en af ​​de korteste frisør til kvinder. Skuespilleren Audrey Hepburn første populariserede denne beskårne snit. Pixie er præget af uregelmæssig frynse omkring panden og øren og er fantastisk til at vise stærk ansigtsbehandling funktioner i ovale ansigter Stylisterne bruger barbermaskiner til at skabe en glat finish i nakkenes nakke og slutter med saks for at skabe klumpede lag. Stil denne snit med en lille hårgel eller voks for at holde det op og spidset eller bære det glat og fladt mod hovedbunden.

Blunt Cut

Blunt c uts er meget polerede, rene hårklipp, hvor alt håret er skåret i samme længde, og knaphængene skæres lige over. Billede Cleopatra, og du vil genkende den slanke snit. Dette snit skal udføres omhyggeligt for at kunne se professionelt. Blunt snit er lige --- noget forkert hår eller ujævnt område vil skille sig ud. Blunt snit ser bedst ud på kvinder med tyndere hår. Denne skæring behøver ikke at være lang. Det ser godt ud i en kortere, kinlængde stil.